Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

''Hedef Avrupa olmalı''
2008/07/18 22:56
''Hedef Avrupa olmalı''

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sergilediği futbolla büyük beğeni toplayan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, Hakan Şükür'ün takımdan ayrılmasından dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirirken, kendisinin de artık tecrübeli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Arda Turan, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezonla ilgili beklentilerini aktardı. Turan, ''Öncelikle Hakan ağabeyin burada olmasını çok isterdim. Çünkü onu kişisel olarak da futbolcu olarak da çok seven bir insanım. Kendime gelince de artık takımın tecrübeli oyuncularından olduğumu düşünüyorum. Yaşım genç olabilir ama ben tecrübeli bir futbolcuyum'' diye konuştu.

Hedefinin 3 kulvarda da sonuna kadar gitmek olduğunu ifade eden Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bütün gücümüzle bunun için savaşacağız. Genç bir takım olmamızın tabii ki avantajları var. Ben de dahil hepimiz arzuluyuz ve başarıya açız. Kendi adıma da hiç şüphem yok. Çünkü ben çalıştığım sürece, kendimi iyi hissettiğim sürece Galatasaray takımında oynayacağımı düşünüyorum. Öyle bir öz güvenim var. Şartlar neyi getirecektir zamanla göreceğiz.''

-''HEDEF AVRUPA OLMALI''-

Galatasaray'la geride kalan sezonda kazandıkları şampiyonluğu çok iyi yaşayamadığı için bu sezon bir kez daha şampiyon olmak ve bunun keyfini çıkartmak istediğini belirten Arda, asıl hedefin Avrupa'da elde edilecek başarı olduğunu kaydederek, ''Yıllardan beri herkes birbirini yeniyor. Önemli olan yurt dışındaki başarımız. Ülkemizi temsil etmeliyiz. Hedef Avrupa olmalı. Euro 2008 bunun bir örneği. Bunu kulüp takımlarında da yaparsak ne mutlu bize diye düşünüyorum''dedi.

-''TEKLİFLER TABİİ Kİ VAR''-

Kendisine transfer teklifleri geldiğini doğrulayan Arda, önemli olanın kulübün vereceği karar olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

''Bana yapılan transfer teklifleri tabii ki var ama öncelikle kulübün buna izin vermesi lazım. Galatasaray böyle bir şey düşünmediğini açıkladı. Ben zaten hiç bu işlerle ilgilenmiyorum ve işimi yapmaya çalışıyorum. Ama tabii ki tekliflerin olması veya yurt dışından istenilmek güzel bir şey. Galatasaray'la sözleşmem bittiği zaman Türkiye'den bir kulüpte oynamam çok zor bir ihtimal. İmkansız denilebilir. Yine de hayatta büyük konuşmamak lazım. Yurt dışına gitmediğim sürece ve Galatasaray beni kovmadığı sürece ayrılmak istemiyorum. Galatasaray'dan başka bir takımın formasını giymek istemem. Ben 10 yaşımdan beri buradayım. (Galatasaraylıyım) diyen birçok insandan daha iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum.''

Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarıya da değinen Arda, Euro 2008'in Türk halkı için çok güzel geçtiğini belirtti ve ''Ülkemizin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bunu başarabildiğimiz için, halkımıza bu mutluluğu yaşatabildiğimiz için çok mutluyuz. Bunun gururunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com