Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

G.Saray'dan Lincoln açıklaması
2008/07/24 10:25
G.Saray'dan Lincoln açıklaması


Galatasaray Kulübü, Brezilyalı oyuncu Lincoln'ün izinsiz kampı terkettiği yönünde internet sitelerinde yer alan haberleri yalanladı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, dün akşam kimi internet siteleri ve forumlarda, Lincoln'ün kampı izinsiz terkettiği hakkında asılsız dedikodular yayıldığı hatırlatılarak, ''Bu akşamki Gent maçı kadrosunda hafif bir kas sakatlığı nedeniyle yer almayan Lincoln ve geçen günlerde antrenmanda bir çarpışma sonucu sakatlanan Kewell, idari ve teknik kadromuzun izni ve bilgisi dahilinde özel işleri nedeniyle kamptan ayrılmışlar, Kewell, ailesinin yanına Portekiz'e, Lincoln ise ailesinin yanına İstanbul'a gitmiştir'' denildi.

Bu akşamki Gent maçından sonra aileleri Batı Avrupa'da bulunan oyuncular ve antrenörlerin de kamptan izin alarak ayrıldıkları kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bunlar dışında küçük rahatsızlıkları bulunan Arda, Mehmet Topal, Linderoth, Semih Kaya, Servet ve Hasan Şaş, fizyoterapistlerimiz eşliğinde salonda ve sahada yaptıkları özel çalışmalar nedeniyle Duisburg'ta kalmışlar, Gent maçını canlı olarak izlememişlerdir. Yarın sabah İstanbul'a gelmek üzere yola çıkacak olan takımımız, yarın akşam ve 27 Temmuz Cuma günü izinlidir. 28 Temmuz Cumartesi sabahını da dinlenerek geçirecek olan takımımız, 28 Temmuz Cumartesi akşam 17.30'da basına ve taraftara kapalı bir antrenman yapacaktır. İzinleri devam den futbolcularımız dışında tüm futbolcular bu antrenmana katılacaklardır. Hiçbir aslı olmayan ve takımımıza zarar vermeye yönelik bu tip yanıltıcı haber ve dedikodulara itibar edilmemesini rica eder, sezon hazırlıklarına birlik ve beraberlik içinde devam ettiğimizi hatırlatmak isteriz.''
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com