Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

“Moskova’ya giderdim”
2008/07/24 14:10
“Moskova’ya giderdim”

Almanya Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart'tan Galatasaray'a transfer olan Portekizli oyuncu Meira, kendisinin, yüksek hedefleri olan profesyonel bir futbolcu olduğunu söyledi.
Meira, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Galatasaray'a transferinizde para nihai bir karar için etken değil miydi?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım. Bununla ilgisi yok. Ben yüksek hedefleri olan profesyonel bir oyuncuyum'' dedi.
Galatasaray'ın çok cazip bir perspektif sunduğunu belirten Meira, ''Galatasaray'ın yurt içinde ve uluslararası alanda çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım'' şeklinde ifade kullandı.
Stuttgart'tan kendisini iyi hissetmediği ya da memnun olmadığı için ayrılmadığını kaydeden Meira, VfB Stuttgart'ın, ikinci vatanı gibi ve sevdiği bir kulüp olduğunu, ancak 4 ya da en fazla 5 yıl daha profesyonel olarak oynayabileceğini, en büyük isteğinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu sözlerine ekledi.
Meira, Galatasaray'la şampiyon olmanın kendileri için bir görev olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğu kadar ileriye gitmek istediklerini, teknik direktör Michael Skibbe ile de tanıştıklarını ve birbirlerine karşılıklı saygı duyduklarını sözlerine ekledi.
A.A.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com