Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Fatih'in yeni sayfası Konya!
2008/08/01 12:15
Fatih'in yeni sayfası Konya!


Fatih, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin Ağustos sayısında yer alan röportajında, ''Konyaspor benim için yeni bir sayfa. O enerjiyi hissediyorum. Ben de elimden geleni yapmak için çok gayret sarf edeceğim. Hedefler tabii ki bitmiyor. Önümüzde bir Dünya Kupası var. Ligde göstereceğim performansla Milli Takım'da yer almak istiyorum'' dedi.

Denizli'de çok güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Fatih, şöyle devam etti:
''Bir değişiklik istedim. Orada yüzüm eskimişti. Ayrıca maddi sıkıntılar da yaşamıştık. Konyaspor'u tercih etmemin önemli sebeplerinden birisi ise Raşit Çetiner'in Ümit Milli Takım'dan hocam olmasıydı. Konyaspor yaptığı transferlerle lige yeni bir heyecan getirecek gibi görünüyor ve bu yeni enerji de beni cezbetti açıkçası.''

Ön libero mevkisinde oynamaktan büyük keyif aldığını belirten Fatih, ''Geçtiğimiz sezon Denizlispor'da ön libero alarak sadece bir maç oynadım. Çoğunlukla orta sahanın sağında veya forvet ikilisinde yer buldum. Ama önemli olan nerede oynadığım değil, ilk 11'in içinde bulunmam'' diye konuştu.

Turkcell Super Lig'de şampiyonluğun favorisi olarak kimi gördüğü yönündeki bir soruya ise Fatih Egedik şu yanıtı verdi:
''Fenerbahçe çok ekstra gibi görünüyor. Geçtiğimiz sezon yenik duruma düştüğü maçlarda bile futbol kalitesiyle kazanmasını bildiler. Galatasaray da kırılma noktalarını kazasız atlattı. Eğer o kırılma noktalarında takılsalardı yine Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fenerbahçe'nin daha komple futbol oynadığını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de bunu fazlasıyla gösterdiler.''

Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Fatih, ''Aslında Altay'da oynadığım dönemde Beşiktaş'tan ve PSG'den teklif almış ama kulübümü düşündüğüm için gitmemiştim. O dönemde menajerlik sistemi de gelişmemişti ve ben de duygusal davranmıştım'' dedi.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com