Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Uğur Işılak’lı Bosna gecesi
2008/08/12 16:00
Uğur Işılak’lı Bosna gecesi


Konya Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Mahalle Buluşmaları devam ediyor. Bosna Hersek Mahallesi Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, birlik ve beraberlik içerisinde Konya’ya eserler kazandırdıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nce Konya’ya yapılacak 19. köprülü kavşağın temel atma töreninin Ereğli Yolu’nda Cuma günü yapılacağını açıklayan Başkan Akyürek, 20. köprülü kavşağın da Bosna Hersek’te yapılacağını duyurdu. Mahalle Buluşmaları’nın önceki programında sahne alan isim sevilen sanatçı Uğur Işılak oldu.
Tiyatro gösterileri, ateş yutan adam, illüzyon ve yılan gösterilerinin ilgiyle izlendiği programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Erzincan’da düzenlenen hain saldırıda şehit olanlara ve trafik kazalarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Konya’nın örnek bir birliktelik içerisinde olduğunu belirten Başkan Akyürek, aynı birliğin yöneticilerde de olduğunu; böylece Konya’nın tüm eksiklerini gidermek için canla başla çalışıldığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nce 4 yılda 20 köprülü kavşağın yapılacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 19. köprülü kavşağın Cuma günü Ereğli Yolu üzerinde temelinin atılacağını; 20. köprülü kavşağın da Bosna Hersek’te yapılacağını bildirdi. Bu başarıyı birlik ve beraberliğin başarısı olarak niteleyen Başkan Akyürek Mahalle Buluşmaları’nda emeği geçen çalışma arkadaşları ve sanatçılara da teşekkür etti.
Konuşması sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Osman Akçakaya tarafından okula yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Bahçesinde düzenleme yapılmayan tek okul kalmadığını yineleyen Başkan Akyürek, hizmetlerin çocuklara hayırlı olmasını diledi.
Programda son olarak sahneye sevilen sanatçı Uğur Işılak geldi. Konya’ya her gelişinde büyük bir gelişim yaşandığını gözlemlediğini belirten sanatçı daha sonra sevilen eserlerini seslendirdi. Yaklaşık 1.5 saat sahne alan sanatçıya mahalle sakinleri de eşlik etti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com