Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

''İyi takımız''
2008/08/12 17:46
''İyi takımız''


Kartepe, Kızılcahamam ve Kartepe’den oluşan üç etaplık kamp döneminde oldukça yoğun ve yorucu tempoda geçen çalışmalar yaptıklarını ifade eden Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Mustafa Er “Aramıza yeni katılan arkadaşlarla geçen sezondan farklı bir kadro yapısına sahip takım görüntüsündeyiz. Yaklaşık 40 gün süren hazırlıklarımızda uyum sorununu en aza indirmeye çalıştık. Daha önce rakip olduğumuz arkadaşlarımızla şimdi Konyaspor’un başarısı için birlikte ter dökeceğiz. Takımdaki ufak tefek eksiklikleri de Ankaragücü ile oynayacağımız ilk maça kadar gidereceğimize inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

16 Ağustos Cumartesi günü sezon açılış maçında karşılaşacağımız Feyenoord’un Avrupa’nın güçlü takımlarından biri olduğunu sözlerine ekleyen oyuncumuz Mustafa Er “Feyenoord ile oynayacağımız karşılaşma sezon öncesinde bizim adımıza çok önem taşıyor. Çünkü lig öncesi hazırlık maçı da olsa ciddi bir rakip karşısında nerede olduğumuzu görme imkanını bulacağız. Umarım uzun süredir kendilerinden ayrı kaldığımız taraftarımıza bu maçta iyi bir oyunla birlikte güzel bir sonuç hediye ederiz” dedi.

Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Mustafa Er, Ankaragücü ile oynayacağımız karşılaşma öncesi ligin havasına girmeye başladıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti : “Yaklaşık 1,5 ay boyunca yapılan çalışmaların meyvesini toplama zamanı geliyor. Kimse takımımızı kesinlikle hazırlık maçlarında oynanan futbol ve alınan sonuçlarla değerlendirmesin. Ligin havası bambaşka oluyor. Bir de yaklaşık 3 ay uzak olduğumuz taraftarımıza kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu nedenle Ankaragücü maçını kazanmaktan başka bir şeyi şimdiden düşünmüyoruz. Biz iyi bir takımız ve bunu da lig başlayınca ilk haftadan itibaren herkese göstereceğiz. Yeter ki bize güvenilsin…”
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com