Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

G.Saray: 2-2 :Steaua Bükreş
2008/08/13 23:09
G.Saray: 2-2 :Steaua Bükreş
G.Saray, ilk maçta konuk ettiği Steaua Bükreş ile berabere kaldı..

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray ile Steaua Bükreş takımlarının hakem ve takım kadroları şöyle:


Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Laurent Duhamel, Stephane Duhamel, Laurent Ugo (Fransa)


Galatasaray: Aykut, Emre Güngör, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Meira, Hasan, Mehmet Topal, Arda, Lincoln, Nonda


Steaua Bükreş: Zapata, Goian, Golanski, Radoi, Petre, Moreno, Bernhardt, Toja, Nicolita, Marin, Lovin

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşma başladı... G.Saray'a başarılar diliyoruz...

1. dakika. Steaua Bükreş, G.Saray kalesine çok tehlikeli geldi. Savunmanın arkasına atılan topa Marin hareketlendi. Savunmamızın ofsayt diye durakladığı anda Romen futbolcunun vuruşunda Kaleci Aykut kapanarak topu kontrol etti.

GOL... 5. dakika. Steaua Bükreş golü Moreno ile buldu... G.Saray savunmasının arkasına atılan topu uzaklaştırmak isteyen Kaleci Aykut'un vuruşu rakibin sırtından döndü. Boşta kalan topu Moreno'da kaldı. Bu futbolcu rahat pozisyonda topu ağlara bıraktı.

Steaua Bükreş, Moreno'nun golüyle Ali Sami Yen'de G.Saray karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladı.

GOL... 13. dakika. Steaua Bükreş, Nicolita'nın golüyle farkı ikiye çıkarttı.

Sağ kanattan kazanılan taç atışı uzun kullanıldı. Servet'in kafa ile karşıladığı topun gelişine Nicolita çok sert vurdu. Top Kaleci Aykut'un bakışları arasında ağlara takıldı.

Steaua Bükreş, Nicolita'nın golüyle G.Saray karşısında skoru 2-0 yaptı.

16. dakika. G.Saray kötü başladığı karşılaşmada üst üste kalesinde gördüğü gollerle 2 farklı geriye düştü. Ali Sami Yen'de soğuk bir duş yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu dakikaya kadar sahada istediklerini yapabilmiş değil. Oyunun kontrolü Steaua Bükreş'te.

GOL... 19. dakika. G.Saray Nonda ile golü buldu. Kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına ortalanan topu Meira, şık bir pasla Nonda'ya bıraktı. Nonda düzgün bir vuruşla topu Steaua Bükreş ağlarına bıraktı.

G.Saray, Nonda'nın golüyle Steaua önünde skoru 2-1 yaptı.

23. dakika. G.Saray atağı Emre Aşık ile başladı. Bu futbolcunun savunmanın arkasına attığı topa Nonda hareketlendi. Nonda topu çıkmadan kale sahasına çevirdi. Savunmanın müdahale ettiği top Hasan Şaş'ta kaldı. Şaş, vurmakta ağır davranınca Steaua savunması ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Sarı-Kırmızılı ekip adına iyi bir fırsat kaçmış oldu.

26. dakika. G.Saray, Nonda'nın golünden sonra daha derli toplu bir futbol ortaya koymaya başladı... Sarı-Kırmızılı ekip beraberlik golü için Steaua Bükreş kalesine daha etkili inmeye başladı.

28. dakika. Oyunda temponun düştüğü dakikalar oynanıyor... Steaua sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen ortaya Goian yükselip kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı.

31. dakika. Steaua Bükreş atağı etkili gelişti. Lincoln'ün orta sahada kaptırdı top sonrası ani gelişen atakta , Golanski'nin ortasında Moreno'dan önce Aykut yumrukladı topu.

38. dakika. G.Saray atağında topla ceza sahasına giren Lincoln, Steaua Bükreş savunmasında Golanski'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda Fransız hakem Laurent Duhamel tartışılacak bir karara imza atarak devam dedi.

40. dakika. Maçın ilk yarısı için son 5 dakika. Steaua Bükreş'in, G.Saray karşısında 2-1'lik üstünlüğü sürüyor. Sarı-Kırmızılı ekibin bu bölümelerde beraberlik golü için baskısı var.

41. dakika. G.Saray beraberlik golüne Nonda ile yaklaştı. Şık çalımlarla ceza sahasına giren Arda pasını bıraktı. Nonda uygun durumda sert vurdu. Ağlara gitmekte olan meşin yuvarlak Kaleci Zapata'nın eline çarptı. Savunma tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı. Sarı-Kırmızılı ekip adına şansız an.

43. dakika. G.Saray'da Hasan Şaş, Steaua Bükreş'te Nicolita yaşanılan gerginlik sonrası sarı kart gördüler.

45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave edildi.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Steaua Bükreş, ilk 45 dakikayı G.Saray karşısında 2-1 önde kapattı.


MAÇIN İKİNCİ YARISI

G.Saray 2. yarıya Barış Özbek ile başladı. Kenara alınan isim Mehmet Topal oldu.

GOL... 47. dakika. G.Saray Nonda ile beraberlik golünü buldu. Arda şık çalımlarla rakip ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Nonda savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Steaua ağlarıyla buluştu...

Sarı-Kırmızılı ekip Nonda'nın kafa golüyle Steaua Bükreş karşısında skoru 2-2 yaptı.

51. dakika. G.Saray 3. gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Nonda, Hasan Şaş ile anlaşmazlık yaşayınca mutlak bir pozisyonda kaçtı.

59. dakika. G.Saray bir kez daha Nonda ile gole çok yaklaştı. Arda, ceza sahasına ortasını yaptı. Nonda topa ayak koydu. Meşin yuvarlak direği yalıyarak auta çıktı.

61. dakika. Steaua Bükreş'te Petre yerini Sorin'e bıraktı.

66. dakika. G.Saray'da Emre Güngör yerini Sabri'ye bıraktı.

75. dakika. Maçta son 15 dakikaya girildi. G.Saray, galibiyet golü için oyunu Steaua Bükreş kalesine yükleniyor. 2-2'lik eşitlik sürüyor.

78. dakika. G.Saray'da Hasan Şaş yerini genç oyuncu Erhan'a bıraktı.

81. dakika. Steaua Bükreş'te Radoi sarı kart gören isim oldu.

84. dakika. Steaua'da Toja oyundan çıktı ve Portekizli Tiago Gomes maça dahil oldu.

85. dakika. Maçta son 5 dakika. Steaua Bükreş bu bölümlerde oyunda üstünlüğü eline almış durumda. Romen ekibi üst üste gelişen ataklarda gole yaklaşan taraf oldu. G.Saray kalesi zor anları kazasız atlattı.

88. dakika. G.Saray son bölümlerde oyundan kopmuş durumda. Steaua Bükreş ayağa iyi paslarla Sarı-Kırmızılı ekibin baskı kurmasına izin vermiyor.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı... G.Saray galibiyet golü için son şanslarını kullanıyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Lincoln kullandı. Steaua Bükreş ceza sahası çok kalabalık. Lincoln'ün ortasında top Zapata'nın ellerinde kaldı.

90+1. dakika. Steaua Bükreş 3. gole Nicolita ile yaklaştı. Savunmada Emre Aşık kayıp düştü. Kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Nicolita kötü bir vuruşla topu yandan auta attı. G.Saray adına şanslı bir an.

Uzatma dakikalarında başka gol olmadı. G.Saray, Ali Sami Yen'de Steaua Bükreş ile 2-2 berabera kalarak tur şansını deplasmanda yapacağı maça bıraktı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com