Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor sezonu açtı
2008/08/16 12:14
Konyaspor sezonu açtı
Konyaspor 2008-2009 sezonunu Rixos Otel'de görülmeye değer bir geceyle açtı.

Konyaspor 2008-2009 sezon açılışını düzenlediği gece, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla gerçekleştirdi.
Rixos Oteli'nde gerçekleşen geceye Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Konya Valisi Osman Aydın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı ve Ayşe Türkmenoğlu, AK Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede konuşma yapan Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu göreve geldiklerinden bu yana çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyerek, ''Bu yönetim yıldızlara imza attırıncaya kadar uyumayacak. Bu ekip göreve geldiğinde hep birlikte 24+1 mesai uygulamasına geçtik. Bu ekibin bir tek sevdası var. Ben ve ekibim Konyaspor için gece gündüz uyumayacak ve yorulacak. Bizler takımımız UEFA'ya gittiği zaman dinleneceğiz. Konyaspor'a 9 yıl başkanlıkta kalacağım iddiasıyla geldim. Delegelerimiz projelerimize oy verdiği sürece 9 yıl başkanlıkta kalırsam Konyaspor takım iskeletini Konyalı yaptıktan sonra ayrılacağım'' dedi.

- KONYASPOR'A HERKESİN DESTEK ÇIKMASI LAZIM
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konyaspor'a herkesin yardım etmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Konuşulanlar çok güzel. Bunların hepsi hayata geçebilir. Fakat bunun için maddi desteğe ihtiyaç var. Onun için herkesin ellerini cebine atarak Konyaspor'a yardım etmesi gerekiyor. Bedava bilet olayının kalkarak herkes elini taşın altına koyması lazım. Konyaspor Konya sporunun lokomotifidir. Onun için mutlaka destek çıkmalıyız'' diye konuştu.

- FUTBOL TAKIMLARI ŞEHİRLERİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ise futbolun ülke ve şehir için çok iyi bir tanıtım sağladığını ifade ederek, ''Futbol ve sporun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Futbol, toplumsal bir olay, sosyolojik bir olgu, yöresellikten ulusallığa, ulusallıktan evrenselliğe varan çok önemli bir spor dalı. Çin'de malesef iyi sonuçlar alamıyoruz. Ama burada çok sayıda madalya alsak bütün Dünya Türkiye'den konuşur. Onun için sporun önemi son derece fazla. Ben Konyaspor'a başarılar diliyorum. Trabzonspor Trabzon için son derece önemli. Trabzon'da futbol ekmek kadar önemli. Trabzon'da herkes Trabzonsporludur. Tabi bunu Konya'da sağlayabilir miyiz bilmiyorum. Ama imkansız değil. Özellikle futbol takımlarının şehirlerine getirdiği müthiş bir reklam ve imaj değişikliği bulunuyor'' dedi..
Konuşmaların ardından Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu Bakan Faruk Nafiz Özak ve Belediye Başkanı Tahir Akyrek'e plaket ve Konyaspor forması hediye etti. Daha sonra açık artırma ile davetlilere Konyaspor ürünleri satılırken gecenin son bölümünde ünlü sanatçı Ebru Gündeş verdiği konserle davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com