Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Mutlu Akü’den büyük destek
2008/08/20 10:14
Mutlu Akü’den büyük destek


Mutlu Akü Basketbol Takımı yöneticileri Genç Selçuk Üniversitelilere büyük destek veriyor.
Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Baş Antrenörü Cengiz Karadağ, Genel Kaptan Yrd. Doç. Dr. Murat Çetinkaya, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Şube Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı ve Basın Sözcüsü Uğur Özteke’nin yanı sıra Amerikalı oyuncu Alex Dunn’un katılımıyla Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü’nün pilot takımı olan Genç Selçuk Üniversiteliler Elit Restorant’ta bir araya gelerek kaynaşma toplantısı yaptı.
Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı, bölgesel ligde mücadele edecek genç oyuncularla buluşmaktan mutlu olduklarını belirterek, Türkiye’de Üniversiteler arasında birinci ligde mücadele eden tek takım olarak dikkatleri çeken Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’ndaki mücadelenin aynısını altyapıdaki takımda da gösterdiklerini söyledi.
Konya ve Üniversiteyi temsil edecek gençlerin şahsi eğitimlerinin yanı sıra basketbol eğitimlerine de önem verdiklerini ifade eden Kamanlı, “Oyuncularımızın maçlardaki performansı gerek alt gerekse üst yapıdaki başarımızı ortaya koyuyor. Özellikle altyapıdaki oyuncularımızdan 3’ünün Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’ndaki oyuncularla antrenmanlara katılması çok önemli. Bu katılımların başarıyı artıracağına inanıyoruz.” dedi.
Önümüzdeki sezonda çok başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan Kamanlı, Elit Restorant’a da ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederek Selçuk Üniversitesi’nin ambleminin yer aldığı çini tabak hediye etti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com