Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Parola, 3 puan
2008/08/21 11:20
Parola, 3 puan


Konyaspor, Ankaragücü maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor
Konyaspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular, daha sonra yarı sahada 4 gruba ayrılarak teknik bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve streching hareketleriyle sona erdi. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Veysel Cihan, Milos Mihajlov ve Eren Şen takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Yeşil-beyazlı futbolcu Erdal Kılıçaslan, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Yaptığımız hazırlık maçları bize çok iyi geldi. Son oynadığımız Feyenoord maçında iyi oynadık diye düşünüyorum. Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Ankaragücü'nü yenerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Takımımızdaki hava çok güzel. Ağabeylerimiz bize çok yardımcı oluyor. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Konyaspor'a transferinde sıkıntılar yaşadığını ifade eden Erdal Kılıçaslan, ''Ben buraya gelmeyi istiyordum. Gaziantepspor'da biraz sorun çıktı. İlk önce git dediler. Daha sonra bu fikirlerini değiştirdiler. Ama sonunda geldim ve çok mutluyum. Umarım Konyaspor için faydalı olurum. Ben Konyaspor'un iyi yerlere gelmesinde katkı sağlamak istiyorum. İyi oynamak, gol atmak, seyircimizi sevindirmek istiyorum'' diye konuştu.
İHA
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com