Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Kadın girişimcilere tam destek
2008/08/29 13:27
Kadın girişimcilere tam destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen 1. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi’ne Konya Kadın Girişimciler Kurulu da katıldı.
KTO bünyesinde kısa süre önce oluşturulan ve 18 kişilik bir heyetle genel kurula katılan Konyalı Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, genel kurulda yapılacak projeler ve çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunarak, Konyalı girişimci kadınların ekonomiye istihdama katkısı için görev yapacak.
Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi’ni değerlendiren Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, Türkiye genelinde TOBB bünyesinde faaliyet gösterecek Kadın Girişimciler Kurulu’nun Konya’daki yapılanmasını KTO bünyesinde tamamladıklarını ve aktif çalışmalara başladıklarını belirtti. Hüseyin Üzülmez, “Konyalı kadın girişimcilerimiz, 1. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi’ne katılarak burada görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Bizler KTO olarak kadınlarımızın iş hayatında daha çok yer almasını, üretime katılmasını, istihdam sahalarında söz sahibi olmalarını, iç ticaretten dış ticarete tüm alanlarda daha çok yer almalarını istiyoruz. Genel Kurulda da gördük ki, Konyamız bu konuda diğer illere göre daha ileride. Konya’nın bu alandaki öncülüğünün önümüzdeki süreçte yeni iş alanlarının açılmasına, yeni istihdam imkanlarının ortaya çıkmasına sevile olacağına inanıyoruz” dedi.
Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi ise Konyalı kadın girişimcilere destek olmak için çalıştıklarını kaydetti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com