Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Akıllı okul, eğitime hazır
2008/09/03 13:47
Akıllı okul, eğitime hazır


Konya'da büyük başarılara imza atan Özel Merve Eğitim Kurumları, inşasına 4 ay önce başladığı ilköğretim okulunu yeni eğitim öğretim yılında hizmete açacak. İnşaatı biten ve hazırlıkları son aşamaya gelen Özel Merve Eğitim Kurumları bünyesinde hizmete girecek olan Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Akıllı sınıflar var
Özel Merve Eğitim Kurumları Genel Müdürü Celalettin Bozkurt, Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu’nun öğrencilerine akıllı sınıflarda eğitim vereceğini belirterek, okulun teknolojik donanımları ve çeşitli laboratuarlarıyla da diğer okullardan farkını ortaya koyduğunu vurguladı.

Selçuklu Sille Ak Mahallesi’nde inşa edilen Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu’nun yeni dönemde eğitim öğretime başlayacağını söyleyen Genel Müdür Bozkurt, “Okulumuz yeni olmasına rağmen, kadromuzu Merve Eğitim Kurumları bünyesinde ki mevcut iki okulumuzdan seçilen tecrübeli öğretmen ve yöneticilerden oluşturduk.”dedi.
Özel Merve Eğitim Kurumlarının bünyesindeki okullarına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ve gelen taleplere cevap verebilmek için yeni bir ilköğretim okulu ihtiyacının doğduğunu anlatan Genel Müdür Bozkurt, “Öğrencilerimizin iyi ve kaliteli eğitim almasını her şeyin üstünde tutuyoruz. Okullarımızın sınavlardaki ve olimpiyatlardaki başarılarına her geçen yıl yenilerini ekliyoruz. Eğitimde başarıyı yakalamamız okul-öğrenci-aile işbirliğinde sağladığımız diyaloga bağlı. Öğrencilerimize her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın mevcut fiziki şartları başarımızda da önemli bir yere sahip. Bu amaçla, yeni ilköğretim okulumuzun inşaatı bitme aşamasına geldi. Son derece modern olan okulumuz 10 bin 500 metrekare kapalı alanda 24 derslikten oluşuyor. Okulumuz, gerek binasıyla, gerek sosyal ve sportif tesisleriyle, gerekse modern mimari yapısıyla Konya’nın en güzel okulu olacak.”dedi.
Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu’nu 4 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını anlatan Bozkurt, okulun öğrencilerin her türlü ihtiyaçları düşünülerek yapıldığını kaydetti.
Okul içerisinde fen, bilgisayar, resim, müzik ve iş teknik laboratuarları bulunduğunu bildiren Bozkurt, akıllı sınıflarda bulunan akıllı tahtalar sayesinde öğrencilerin derse ilgisinin daha da artacağını kaydetti.
Öğrencilerin akıllı sınıflarda daha kapsamlı ders işleyeceklerine dikkat çeken Bozkurt, görsel ve pratik olarak öğrencilere ders imkanı sunduklarına işaret ederek, “Akıllı tahtalarda öğrenciler daha çok soru çözebilecek ve sunumlarla görsel olarak ta ders işleyebilecekler.”diye konuştu.
Programda, Özel Abdullah Aymaz Çocuk Akademisi Mehmet Takımı’nın konseri büyük beğeni topladı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Eğitim Haberleri
[:.:]
Konya'ya yeni rektörler
Lokman Koyuncuoğlu
Recep Konuk’da bir öğretmenmiş
Taner Aydın
2016 da ne olacak?
Mustafa Azılıoğlu
Bu kitaplar kaça?-1
Memduh Nihat Ada
İnsan yetiştirmek zor iş
Hakan Bahçeci
Şehitliği Akif ve Çanakkale ruhuyla anlamak
Alev Ayyıldız
Elit Üniversiteler…
Dr.Ali Can
SALI 20:30 KINALI KUZULAR
Nadide Ü.Altıparmak
Yanlış Hatalar Yapıyoruz :)
Dr.Erdinç Yücel
Zamane gençliği
H.Tekin Gökmenoğlu
Ziya Gökalp ve Felsefe Dersleri
Mustafa Kara
DEVLET OLMAK VE GELİŞİM
Abdullah Öksüz
Bu üniversitenin rektörü kim?
Mustafa Tatlısu
ÖSS' ye 6 önemli tavsiye.
Murat Can
Konya'daki Eğitim Başarısı ve YÖK gölgesi
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com