Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konya tahkime gidiyor!
2008/09/06 10:51
Konya tahkime gidiyor!


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, Beşiktaş karşılaşmasında takım olarak centilmenliğe aykırı harekette bulunduğu gerekçesi ile 24 bin YTL para cezasına çarptırılan Konyaspor, Tahkim Kurulu'na gidecek.


Lig’te sezonun ikinci haftasında Beşiktaş’a konuk olan Konyaspor, bu karşılaşmada 4’ten fazla oyuncusunun sarı kart görmesi nedeniyle PFDK tarafından 24 bin YTL para cezasına çarptırılırken yeşil beyazlı yönetim bu karara itiraz edeceklerini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, Tahkim Kurulu’na başvurarak PFDK’nın bu kararına itiraz edeceklerini bildirdi.

TFF’nin müsabaka yönetmeliklerinde bu yıl yaptığı değişiklikler gereği yeni bir uygulamaya geçildiğini hatırlatan Bünyamin Sarıtaş, ''Bu sezon bir maçta, bir takımın 4’ten fazla oyuncusu sarı kart görürse o takıma para cezası verilmesi kararı yönetmeliklere eklendi. Bu uygulamayla Konyaspor olarak biz ilk kez karşılaşıyoruz. Bize göre 24 bin YTL çok ağır bir karar ve bu cezanın kaldırılması yönünde Tahkim Kurulu’na başvuracağız'' dedi.

İki maçta 6 puan hedefi
Süper Lig’de önümüzdeki iki haftayı galibiyetle kapatacaklarına inandıklarını belirten Bünyamin Sarıtaş, ''Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’a karşı şanssız bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi sahamızda oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını kazanarak telafi etmek ve taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Sezonun 4. haftasında ise Antalyaspor ile tarafsız sahada karşılaşacağız. Bu müsabakadan da galibiyetle ayrılacağız. Hedefimiz önümüzdeki iki maçta 6 puan toplamak'' diye konuştu.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com