Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Arda'ya müthiş teklif
2008/09/08 10:29
Arda'ya müthiş teklif


Arsenal, Arda için bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çaldı. İngiliz kubünün teklifi: 15 milyon sterlin (33 milyon YTL) ve Arda'yı satacakları zaman alacakları bonservis ücretinin yüzde 30'..
Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig' de gösterdiği üstün performansın ardından başta Tottenham Hotspur olmak üzere birçok ünlü takımdan teklif alan yıldız oyuncu, EURO 2008'de yıldızını iyice parlatmıştı. Kendisine yönelik tüm ilgiye rağmen sarı-kırmızılı takımda kalmayı tercih eden Arda'nın bu davranışı, kulüp tarafından aldığı yıllık ücrete yapılan zamla ödüllendirilmişti. Ancak 2 ay önce de genç oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalan İngiltere'nin Arsenal kulübü Arda'dan vazgeçmediğini gösterdi ve bir kez daha Cimbom'la masaya oturmak için menajerler aracılığıyla haber gönderdi.

MİKTAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR
Ara transferde genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Arsenal, araya menajerleri sokarak Galatasaray'a, ''Arda'nın transferi için 15 milyon sterlin bonservis ücretini gözden çıkardık. Ocak'ta bu işi bitirelim'' mesajını yolladı. İngiliz kulübünün teklifi, yaklaşık 33 milyon YTL'ye denk gelen bonservis parasından ibaret değil. Arsenal, Arda'yı satacağı zaman kazanacağı paranın yüzde 30'unu da Galatasaray'a verecek. Sarı-kırmızılılara Ocak'a kadar düşünme süresi veren Arsenal'in, teklifte bir miktar daha artırım yapabileceği öğrenilirken, Galatasaray'ın cevabı ise merak konusu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com