Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Lincoln'e gözdağı
2008/09/12 11:02
Lincoln'e gözdağı


Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Sezgin, Lincoln'ün gereğinden fazla hassas olduğunu, beklentileri de karşılayamadığını söylerken, ''Planlarımıza uymazsa kendi yolunu çizer'' dedi..

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lig TV'de konuk olduğu bir programda ilginç açıklamalar yaptı. Sezgin, ''Lincoln sizin için özelliği olan bir futbolcu mu'' şeklinde bir soruya, ''Bütün futbolcular bizim için aynıdır. Bir farklılığı yok onun da. Sezon açılışı tarihi belliydi. Bu tarihte bir futbolcu kampa katılmadıysa gereği yapılır. 104 bin euro ceza verdik'' diye karşılık verdi. Sezgin, Lincoln'ün geldiğinde beklentilerin çok yüksek olduğunu ve onun bunlara karşılık veremediğini belirterek, ''Sakatlık sorunu oldu, çok hassas bir futbolcu. Gereğinden hassas diyebilirim. Taraftarımız ilk maçlarda büyük destek verdi. Bu kadar büyük para verilerek alınan bir futbolcu 5 tane değil de 15 tane atmalıydı denebilir. Yeteneklerini tartışmaya gerek yok ama bunların sahaya nasıl yansıdığına bakmalıyız'' dedi.

'HASAN ŞAŞ SPONSORUMUZ OLDU'
Şu anki takımı 3-4 sene bir arada oynatıp Avrupa'da başarılı olmak istediklerini söyleyen Sezgin, ''Lincoln bu planlara uyacak mı'' sorusuna Sezgin, ''Uymazsa kendi yolunu çizer'' cevabını verdi. Lincoln'ün senelik 2.5 milyon dolar aldığını, Arda'nın düşük olan ücretinde düzenleme yaptıklarını söyleyen Sezgin, ''Arda 1 milyon dolar garanti para ve maç başına ücret alıyor'' dedi. Hasan Şaş'ın agresifliğine de değinen Adnan Sezgin, ''Her itirazdan sonra gördüğü kart için 5 bin dolar cezayı üzülerek veriyoruz. Bizim önemli sponsorlarımızdan biri Hasan'' şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com