Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor'da beraberlik üzüntüsü
2008/09/14 11:35
Konyaspor'da beraberlik üzüntüsü

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında kendi evinde oynadığı Denizlispor maçında 1-1 berabere kaldı.
Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Denizlispor'un kapanan futbol oynadığını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, ''Denizlispor'un iyi direnen takım olduğunu biliyorduk. Geliştirdiğimiz ataklarda dönen topları kazanıp o toplarla neticeye gitmeyi planlıyorduk. Ama ilk yarı bunda başarılı olamadık. Rakibe birkaç tane kontra ataktan pozisyon verdik. İkinci yarının başında golü bulduk. Golden sonra belli bir süre topa sahip olduk. Bundan sonra çok
garip şekilde geri çekildik. Bununla birlikte karambolden bir gol yedik. Oynanan oyundan memnun olmak mümkün değil. Bu maçı unutarak derslerimizi alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçı kazansaydık kendimize güvenimiz çok iyi olacaktı fakat bunu beceremedik. Rakip takımı kutluyoruz'' dedi.
Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, maçın ilk yarısının ortada geçtiğini söyleyerek, ''Bizim Konyaspor'a göre daha çok pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı galip gelmek için ataklarımız oldu. Kalemizde bir gol gördük. Daha sonrasında bütün riskleri alarak maçı kurtarmasını bildik. Ben arkadaşlarımın son dakikaya kadar verdikleri mücadeleden memnunum. Sonuçta deplasmanda alınan bir puan bizim için altın değerinde. İlerleyen günlerde Denizlispor lige renk katan güzel futbol oynayacaktır'' diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Murat Karakoç da, ikinci yarının başında geriye düştüklerini fakat verdikleri mücadeleyle sahadan 1 puanla ayrıldıklarını ifade etti. Yeşil-siyahlı futbolcu İzzet Akgül ilk kez Denizlispor formasıyla sahaya çıktığını belirterek aldıkları 1 puandan mutlu olduklarını dile getirdi.
Denizlisporlu futbolcu Yusuf Kurtuluş ise 90 dakika boyunca iyi maç oynadıklarını söyleyerek, ''Takım olarak maçı bırakmadık. Sahadan galipte ayrılabilirdik. Fakat deplasmanda alınan 1 puan da önemli. Artık önümüzdeki Trabzonspor maçına bakacağız'' ifadelerini kullandı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com