Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Hırvat'tan Bosna-Hersek hocası olursa!
2008/10/11 02:00
Hırvat'tan Bosna-Hersek hocası olursa!

Blazeviç, Türkiye'nin ve Avrupa kupalarında başarı kazanan Türk takımlarının zaferlerini kutlamayı alışkanlık haline getiren Bosnalılara, ''Türkiye forması giymeyin.'' diye seslendi.

Türkiye'nin her önemli zaferi sonrası Saraybosna'nın merkez mahallesi Başçarşı'yı adeta Türkiye'deki kutlama alanlarına çeviren, kendi milli takımlarının maçlarına dahi Ay - yıldızlı forma ve kaşkollarla giden Boşnak taraftarlara şok eden uyarı Bosna-Hersek'in Hırvat teknik direktörü Miroslav Blazeviç'ten geldi. ''Türkiye'yle maç yapıyoruz, bizi Bosna'nın renkleriyle destekleyin'' diyen Hırvat teknik adam, Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre yarın BJK İnönü Stadı'nda oynanacak maça gelmesi beklenen Boşnak taraftarlardan kendi takımlarına destek olmalarını istedi. Blazeviç'in bu çağrısına Boşnak taraftarların nasıl cevap verecekleri merak konusu olurken, Bosna Futbol Kültürü sitesindeki yoruma göre Bosna ulusal takımının ateşli taraftar grubundan yaklaşık 50 kişilik bir grup da maçı izlemek için İstanbul'a gelecek.

''TÜRKİYE KARDEŞİMİZ AMA BİZ KAZANACAĞIZ''

İstanbul'daki maçın onlar için önemli olduğunu, kendilerini ikinci vatanlarına gelmiş gibi hissedeceklerini belirten konuk taraftarlar ise, ''Türkiye bizim ikinci evimiz. Dolayısıyla Türkiye-Bosna maçı iki kardeş arasında oynanan bir maç olacak. Ama biz kazanacağız.'' diyerek maç sonucundan umutlu olduklarını söylediler.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com