Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İttifak'a en güzel stand ödülü
2008/10/29 14:54
İttifak'a en güzel stand ödülü
İttifak Holding, MÜSİAD tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Ticaret Fuarına İmaş Makine ve Selva Gıda ile katıldı.


MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen fuar, bu yıl 23–26 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar alanında gerçekleştirildi. Fuarda, İttifak Holding’in ihracatçı kimliği ile sektörlerinde öncü kuruluşlarından olan İmaş Makine ve Selva Gıda’nın ürünlerinin sergilendiği birinci salondaki 140 metrekarelik alanda, grup içersinde yer alan diğer firmaların görselleri de yer aldı.

12. MÜSİAD Uluslararası Ticaret Fuarı ve İş Forumu hakkında değerlendirmelerde bulunan İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman, bu seneki fuara İmaş Makine ve Selva Gıda ile katıldıklarını ve İttifak Holding’in standına hem yurtiçinden hem de yurt dışından ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Mısır, Suriye, Filistin, Uganda, Bulgaristan, Suudi Arabistan, Cezayir, Makedonya, Bosna Hersek gibi Ortadoğu, Afrika ve Balkanlardan birçok ülke ile ciddi anlamda ikili iş görüşmeleri ve anlaşmaların yapıldığını ifade eden Akman, bu ülkelerden gelen ziyaretçi ve katılımcılar ile görüşmelerin fuardan sonra da devam edeceğini söyledi.

MÜSİAD Fuarlarının sektörel fuarlardan farklı bir konseptte gerçekleştiğini, farklı sektörlerden yüzlerce firmanın birbiriyle tanışma ve iş hacminin genişlemesine de katkı ürettiğini vurgulayan Akman sözlerine şöyle devam etti: “İttifak Holding olarak Müsiad Fuarlarının hemen hemen hepsine katıldık. Bu yılki fuara üretiminin %90 lara varan kısmını ihraç eden İmaş Makine ile sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Selva Gıda ile katıldık . Özellikle Selva Gıda’nın yenilenmiş kurumsal kimliğini ve ürünlerini uluslar arası bazda bir çok müşterimize tanıtma fırsatını bulduk. Bu ürünleri sadece tanıtmayı da yeterli görmeyip, standımızı ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimize Selva’nın eşsiz lezzetini Türk damak tadına uygun soslar eşliğinde tattırdık.”

12. si düzenlenen fuarda bu yıl özellikle yurtdışı katılımcı ve ziyaretçi yoğunluğunun dikkat çekici boyutta olduğunun altını çizen Akman, grup şirketlerinin bu katılımı en üst seviyede değerlendirdiğini, satış odaklı ciddi görüşmelerin yapıldığını ve bazı anlaşmalara imza attıklarını vurguladı.

En güzel stand ödülü İttifak Holding’in

61 ülkeden 2200’ü aşkın iş adamı, 200 bine yakın ziyaretçi; 408’i yerli, 74 yabancı firma ve 25 Sivil Toplum Kuruluşu olmak üzere toplam 507 standın katıldığı fuarda, İttifak Holding’in standı, MÜSİAD fuarının en güzel standı seçilerek ödüllendirildi.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com