Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Hacettepe şansızlığına yanıyor
2008/11/01 17:49
Hacettepe şansızlığına yanıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Konyaspor, deplasmanda Hacettespor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
Hacettepespor Teknik Direktörü Osman Özdemir, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını belirterek, ''Bugün, futbolda bazen iyi oynamanın sonuca tesir etmediğini gördük. Son 10 dakikaya 1-0 önde girmemize rağmen mağlup olduk. Futbolcular ve teknik ekip hata yapabilir. Bugün çok iyi oynadık. İyi oynamamıza rağmen neticeyi alamadık. Oynadığımız futboldan memnunum. Maçın sonucu bu olmamalıydı. Futbolcularımı oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum. Biz bu
futbolumuzu sürdürdüğümüz takdirde hakettiğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Teknik Direktör Giray Bulak cezalı olduğu için basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Orhan Çıkrıkçı ise, iki takımın da iyi bir mücadele sergilediğini ifade ederek, ''Biz, biraz daha iyiydik. Şansımız yaver gitti. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirerek, galip geldik'' dedi.
Hacettepesporlu futbolcular İbrahim Şahin, Ulaş Güler ve Orhan Şam, Konyaspor karşısında üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, beklemedikleri gollerle sahadan mağlup ayrılmanın şaşkınlığını yaşadıklarını söyledi.
Konyaspor'un gollerini atan Veysel Cihan ve Serhat Akyüz, Hacettepespor karşısında geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadıklarını ve maçı kazandıklarını ifade ederek, deplasmanlardaki başarılı grafiklerini iç sahaya da yansıtmak istediklerini kaydetti
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com