Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Baybal Troyplus ile işbirliği kurdu
2008/11/12 14:58
Baybal Troyplus ile işbirliği kurdu

Promosyon ve eşantiyon dalında atılımlar içinde olan Baybal Promo Center, Troyplus ile yeni bir iş ortaklığı kurdu.

Baybal Promo Center genel müdürü Esat Baybal, her geçen yıl ürün yelpazesini genişleterek ve kadro konusunda profesyonelleşerek daha iyi hizmetler sunma çabası ve gayreti içerisinde olduklarını belirterek “Kuruluşumuz, müşterilerimiz ve çok özel dostlarınız için kurumsal hediye seçimlerinizde sizi en uygun hediyeye ulaştırırken, şirketinizin ve markanızın algı değerlerini yükseltmeyi hedeflemektedir. Bu nedenle amacımız; Durursak düşeriz, temel prensibiyle yola çıkarak daha iyiyie, daha güzele, kısaca mükemmele ulaşmaktır” diyor. Birçok markalı kurumsal ürünleri de bünyesine alan Baybal, hizmet sektörüne tekstil bölümünü de katarak promosyonel tekstil dalında da hizmet veriyor.
Ulusal markalardan, Pakpen, Konya Şeker Sanayi, Mahle , Şekeroğlu Plastik, Bürotime, Bifa, Saray, Ova Un, Hekimoğulları, Isparta Göltaş Çimento vb. şirketlerin personeline yönelik kıyafetleriyle kurumsallıklarına yeni bir çehre kazandırdığını ifade eden Baybal “Globalleşen dünya algılamasına paralel olarak 2000 yılında doğrudan ürünlerin ithalatına başlandığını kaliteli ürün yelpazesini müşterileri ile buluşturarak daha iyi hizmeti sağlamak için gayret göstermekteyiz. Bu nedenle müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verecek durumda depolarında stoklanmış olması Baybal’ı sektördeki rakiplerinden, hizmet ve zamanında teslim konusunda daha öne taşımıştır” dedi.

Troyplus ile iş ortaklığı gerçekleştiren Baybal Promo Center, Troyplus ürünlerinin Konya’ya duyurulmasında güçlü bir çalışma başlattı. Yürütülen bu ticari anlaşmada güçlü ve güvenilir bir şirketle çalışmaktan memnun olduklarını dile getiren Troy kurucu ortaklarından Selva Dündar, “ İnsanların pahalı olarak düşündüğü ürünleri, promosyon malzemesi gibi, ucuz, kaliteli ve garantili satmayı planlıyoruz. Artık promosyon sektörüne kaliteli, markalı ürün sunulabileceğini göstermek istiyoruz. Bunun da ancak nitelikli kurumlarla çalışılarak başarılacağını düşünüyoruz. Bu hedefle Türkiye’de ilk şubesini Konya’da açan Troyplus ulusal şirketlerle işbirliği olan Baybal Promo Center’la anlaştık ” dedi. Kurumsal hediye danışmanlığının önemini vurgulayan Dünder, en büyük amaclarının insanların hak ettiği kaliteyi doğru zamanda, doğru biçimde doğru ürünle sağlamak olduğunu belirtti. Bunun da ancak “Kaliteli ürün, kalite ile tanıtılır” sloganı ile başarılacağını söyledi
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com