Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İttifak Holding 11 ödül birden aldı…
2008/11/13 14:55
İttifak Holding 11 ödül birden aldı…


Konya Ticaret Odası ile Konya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 2007 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde İttifak Holding iştiraklerinden, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri, Selva Gıda, İmaş Makine ve Adese Genç Petrol farklı dallarda toplam 11 ödül alarak ayrı bir rekora imza attı.
Konya Vergi Dairesi Başkanlığı 2007 yılı Kurumlar vergisi rekortmenleri dalında Adese Alışveriş Merkezleri 4.’lük, Seha Yapı ise 5.’lik ödülünü aldı.
KTO üyeleri arasında Gelir ve Kurumlar Vergisi Bildirimine göre ise Seha Yapı ve Adese Alışveriş merkezleri kendi meslek gruplarında altın madalya ve plaket ile ödüllendirildi. İttifak Holding’in bir diğer iştiraki olan Adese Genç Petrol ise; Gelir ve Kurumlar Vergisi Bildirimine göre takdirname alan firmalar arasında yer aldı.
2007 yılında ülkemizin birinci büyük makarna ve irmik ihracatçısı olan Selva Gıda ise, KTO üyeleri arasında döviz sağlama bildirimine göre kendi meslek grubunda gümüş madalyanın sahibi oldu.
İttifak Grubu’nun ihracatçı kimliği ile ön plana çıkan İmaş Makine ise; Döviz kazandıran işletmeler dalında takdirname ile ödüllendirildi.

Selva Gıda Türkiye’nin İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Arasında…
İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 2006 yılında 297. sırada yer alan Selva Gıda 2007 yılında 255. sıraya yükselerek Konya’nın gururu oldu. Selva Gıda’nın plaketini İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.



Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odası tarafından verilen ödüller hakkında değerlendirmelerde bulunan İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman, 20. kuruluş yıldönümünü kutlayan İttifak Holding iştiraklerinin hem vergi rekortmeni, hem döviz kazandırıcı faaliyetler hem de büyük sanayi kuruluşları arasında yer alarak ödül ve ödüller almaktan duydukları onuru belirtti. İttifak Holding’in yatırımlarının sadece Konya da değil bölge ve ülke çapında devam ettiğini söyleyen Akman, İttifak Holding’in %100 kayıt içerisinde kalma ilkesinin bölgemize, ülkemize ve tüm milletimize olan borçları olduğunu ifade ederek, aldıkları ödüllerde büyük katkıları olan uzmanlaşmış ve tecrübeli kadroları ile tüm paydaşlarına teşekkür etti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com