Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor'a tam destek
2008/11/19 11:33
Konyaspor'a tam destek


Konya Valisi Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek her zaman Konyaspor'un yanında olduklarını ve başarılı günleri en kısa zamanda yakalayacağına inandıklarını söyledi.

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde düzenlenen sohbet toplantısına Vali Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor'un Konya'nın en önemli markalarından ve değerlerinden biri olduğunu belirterek, ''Konya'da kimse Konyaspor'un durumu ile ilgili uzak kalamaz. Konyaspor 6 sezondur bu ligde başarıyla mücadele
ediyor. Geçen sezon Konyaspor ligin ilk yarısında tarihinin en iyi ilk yarısını geçirirken, ikinci yarıda tarihinin en kötü ikinci yarısını yaşadı. Sporda her türlü sürprizin olduğunu biliyoruz. Takımımız da isim olarak kendini ispatlamışlar oyuncular, son derece güçlü bir kadro görüntümüz var. Konyalılar takıma güveniyorlar. O nedenle biz sizlere güveniyoruz. Bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz'' dedi.

Konya Valisi Osman Aydın ise, ''Giray Bulak gibi gerçekten başarılı bir teknik adamın Konyaspor'da olması hem Konya şehri için, hem de siz futbolcular için gerçekten büyük bir avantaj. Belki geride kalan haftalarda istenilen sonuçlar alınamadı. Ama sizlerin kalitesine ve gücüne sonuna kadar güveniyoruz. İlerleyen haftalarda bizleri sevindirecek sonuçları alarak yükselişe geçeceğinize inanıyoruz'' dedi. Vali Aydın, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiği takdirde başarılamayacak işin olmadığını ifade etti.

Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Vali Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e yönetimlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, ''Konya şehri kenetlendiği, el-ele verdiği zaman koparamayacağı iş, elde edemeyeceği başarı yoktur. Yeter ki inanalım. Biz de bu inanca sahibiz'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com