Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Milli Takım'ın 85 yıllık tarihi Konya'da
2008/12/17 19:52
Milli Takım'ın 85 yıllık tarihi Konya'da


Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliğiyle gerçekleştirdiği ''Milli Gurur Milli Forma'' sergisi Konya'da açıldı.

M1 Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen açılışa, Konya Valisi Osman Aydın TFF Başkanı Mahmut Özgener, Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, federasyon yönetim kurulu üyeleri katıldı. 5 Temmuz 2008 tarihinde hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın anısına düzenlenen sergide, Futbol Federasyonu'nun kurulduğu 1923 yılından günümüze kadar A Milli Takım futbolcularının giydiği formalardan örnekler yer alıyor. 85 yılın 12 ayrı dönemde incelendiği sergide, 24 çeşit formanın yanı sıra önemli maçlardan özet görüntüler de bulunuyor.

Açılışta konuşan TFF Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takım'ın 85 yıllık tarihini yansıtan serginin açılışını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, ''3 ay önce İstanbul'da başlayan, sergimiz Konya ile 11. iline ulaşmış oluyor. Sergiyi 10 ilde 50 bini aşkın vatandaşımız gezdi. Ziyaretçilerin gençlerden ve bayanlardan oluşması beni ayrıca mutlu etti. Bu sergiyi düzenlemekteki amacımız, toplumun tüm kesiminde milli takım sevgisini arttırmaktır. Rahmetli başkanımız Hasan Doğan'ın anısına düzenlediğimiz bu sergiyle hedefimize ulaşacağımızdan eminim'' dedi. Daha sonra protokol üyeleri kurdela keserek sergiyi gezdi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com