Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

''Transfer için maddi sıkıntı var''
2008/12/25 10:51
''Transfer için maddi sıkıntı var''


Konyaspor Kulübü Genel Menajeri Nuri Mehtap, ligin ilk yarısında alınan sonuçları yeni takım olmalarına bağlayarak, devre arasında yapacakları transfer için maddi sıkıntı çektiklerini söyledi.

Ligin ilk yarısını 17 puanla 12. sırada tamamlayan Konyaspor, iyi bir kamp dönemi geçirerek ikinci yarıya daha iddialı girmeyi planlıyor. Ligin ilk yarısını değerlendiren Konyaspor Genel Menajeri Nuri Mehtap, kulüplerin teknik direktör seçimlerinde son derece dikkatli olmak zorunda olduğunu belirterek, ''Ligin başında yeni yönetimin kararıyla Raşit Çetiner ile yola devam edileceği açıklandı. Az sayıda futbolcu ve takımın başında Raşit Çetiner vardı. Teknik direktörün yönetime verdiği rapor doğrultusunda bir transfer listesi çıkarıldı. Transferde eldeki oyuncular ve yeni gelen futbolcularla bir hayli zorlu bir süreç yaşandı. Biz bu süreci yeni takım oluşturarak tamamlamaya çalıştık. 15 yeni oyuncu transfer ettik. Bu ligi tanıyan ve uzun süre oynamış oyuncularla bir takım kurma yolunu seçtik. Bu seçimin içinde gelecek vaat eden genç oyuncular, Konyaspor'un bilmediği, izlemediği ve tanımadığı yabancı oyuncular olmadı. Bu anlamda Konyaspor bilinmeze değil bilinene oynadı. Dolayısıyla Raşit hocanın verdiği liste doğrultusunda transferimiz tamamlandı. Ligin ilk 3 maçında iyi görüntü vermedik. İlerleyen haftalarla hocamızla bir kan uyuşmazlığı oldu ve bir şekilde yollarımız ayrıldı. Antalyaspor maçını 3 puanla tamamladık. Daha sonraki haftalar için Giray Bulak ile anlaştık. Kulüpler teknik direktör seçiminde ilk başlarda doğru seçimler veremeyebiliyor. Kulüpler hoca seçimlerinde son derece dikkatli olmak zorunda. Biz bu sene o yönde biraz eksik davrandık. Sonrasında çok inişli çıkışlı haftalar geçirdik. İlerisi için ümit veren oyunlarımız olduğu gibi bizi üzen oyunlarımız da oldu. Kendi sahamızda sadece Ankaragücü'ne karşı kazandığımız maç dışında 3 puan alamamamız bizi hiç memnun etmedi. Deplasmanda kazandığımız Antalyaspor, Gaziantepspor, Hacettepe galibiyetleri bizim için yeterli olmadı'' dedi.

''LİGİN İLK YARISI İTİBARİYLE İSTEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ''

İlk yarı itibariyle istedikleri yerde olmadıklarını belirten Nuri Mehtap, ''Konyaspor'un ilk yarıda aldığı bu sonuçların altında yeni bir takım olmanın sancıları, teknik direktör değişimi, hücum adına zengin olamamak yatıyor. Takımdaki eksiklerimizi biliyoruz. Giray hocamızın ciddi çalışmaları ve bize sunmuş olduğu bir rapor var. Bu çalışmaları yönetim kurulumuz onayladı. Gereken neyse yönetimimiz yapacaktır. Konyasporlular hiç endişe etmesin. Konyaspor, şu anda ne çok kötü ne de çok iyi bir takım. Ortalarda bir takım. Hedefimiz ligi ilk 10 içinde tamamlamak'' diye konuştu.

Transfer döneminde takıma takviye yapmak istediklerini, fakat maddi açıdan sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Nuri Mehtap, ''Maddi olarak aşmamız gereken sorunlarımız var. Bu sorunlarımızı aşıp daha sonrasında transferleri bitirmemiz gerekiyor. Bu hafta içinde gereken transferleri yaparak sonuca ulaşmak istiyoruz. Bu noktada para işin birinci basamağı. Oyuncularımız belirlendi. Fakat işin maddi boyutunu aşmamız gerekiyor'' dedi.

Ligin ilk yarısında yaşanan hakem hatalarını da değerlendiren Nuri Mehtap, ''Hakem hataları futbolda var. Hakem hatalarının bizim aleyhimize ve rakiplerimizin aleyhine geliştiğini gördük. Hakem hatalarından dolayı bizim üzüldüğümüz maçlar var. Birçok hakemden birçok kulübün memnuniyetsizliği görünüyor. Federasyonumuz hakemlerin sonuna kadar arkasında olduğunu açıkladı. Biz de bir Anadolu kulübü olarak hakemlerin destekçisiyiz. Bireysel olarak onları suçlayarak bir yere varamayız'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com