Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konya Müsiad'a iki ödül birden
2008/12/31 14:19
Konya Müsiad'a iki ödül birden
Konya Müsiad, İzmir'de düzenlenen diyalog toplantısı değerlendirmelerinde iki ödül birden aldı.


Genç Müsiad İzmir Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 26 Şubenin bir araya geldiği Diyalog toplantısında, Konya Genç Müsiad Şubesi birinci oldu. Genç Müsiad Konya Şubesi, Genç Müsiad “2008 En Başarılı iletişim Birimi” ödülünü de alarak çifte sevinç yaşadı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Genç Müsiad Konya Şubesi İletişim Birim Başkanı Veli Vural, “İletişim Birimi olarak bu zamana kadar hep bir şeylerin öncülüğünü yapalım istedik ve bunun için çalıştık. Bu çalışmalarımızın sonucu olarak genel merkezimiz, Konya Şubesi’ni “2008’in En Başarılı İletişim Birimi” seçerek bizi onurlandırmıştır.”

Bu başarının kollektif bir çalışma ile gerçekleştiğini vurgulayan Vural, bu başarının sadece Konya Şubesi İletişim Birimi üyelerinin başarısı olmadığını, Genç Müsiad Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin de bu başarıda büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Genç Müsiad Konya Şubesi İletişim Birimi Başkanı Veli Vural, kupasını Vakit Gazetesi yazarlarından Sami Özey’in elinden aldı

Adana’da gerçekleşen 9. Diyalog Toplantısında şube değerlendirmelerinde birincilikle başlayan başarıyı, Elazığ’da yapılan 10.Diyalog toplantısında da devam ettiren Genç Müsiad Konya Şubesi, İzmir’de yapılan 11.Diyalog toplantısında şubeler arası değerlendirmelerde de birinci oldu.

Genç Müsiad Konya Şube Başkanı Mustafa Kozan, başarının asla tesadüf olmadığını belirterek, göreve geldikleri ilk günden beri istikrarlı bir çalışma sürdürdüklerini dile getirdi.

Mustafa Kozan, “ 2008 yılında çeşitli faaliyetler yaptık, önemli gördüğümüz hususlarda ve üyelerimizin gelişimini sağlayacak konularda eğitim toplantıları yaptık. Gençliğin verdiği enerjiyi, sinerjiye dönüştürme amacı ile sosyal etkinliklerimiz oldu. Biz hep Konya’yı düşünen Konya için çalışan gençler olarak geleceğe emin adımlarla yürüdük ve bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki, Konya’mız çok daha güzel şeyleri hak ediyor. Elde ettiğimiz bu başarılar bizi daha ileriye taşıyacak, gençlerimiz için Konya için çok daha güzel şeyler yapmaya vesile kılacaktır” şeklinde konuştu.

Ayrıca Kozan, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin ve Konya için her şeyin en iyisini yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com