Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Ereğli Adese'de sona yaklaşıldı
2009/01/01 11:12
Ereğli Adese'de sona yaklaşıldı


Temeli 2008 Haziran ayında attılan Ereğli Adese AVM’nin inşaatı sona yaklaştı. Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, inşaatın yanı sıra ulusal markaların mağaza başvuru işlemlerinin de başladığını ve Ereğli Adese AVM’nin Ağustos ayında açılacağını belirtti.

Son yıllarda büyük gelişme gösteren Ereğli ilçesi, Adese ile de 30.000 metrekare alana sahip ve her türlü sosyal ihtiyaca cevap verecek kapasitede bir alışveriş merkezine kavuşacak. Konya milletvekillerinin yoğun katılımıyla temeli atılan ve yapımını Seha Yapı’nın sürdürdüğü alışveriş merkezi; sinemaları, café ve restoranları, ünlü markaların mağazaları ve Adese marketi ile Ereğli’nin bir cazibe merkezine haline gelmesine önemli bir katkıda bulunacak.

Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, Ereğli AVM’nin, ekonomide olumsuz gelişmeler yaşanmadığı takdirde, ağustos ayında hizmet sunmaya başlayacağını ifade etti. İzgi, Ereğli’deki alışveriş merkezi projesinin saygın markaların da dikkati çektiğini ve kiralama başvurularının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek “Gelişmiş bir alışveriş merkezinde olması gereken tüm alanlarda dükkan veya mağazalar için başvurular devam ediyor. Şu ana dek elli dört bağımsız alan için yüzün üzerinde başvuru olduğunu söyleyebilirim. Tüm başvurular sınıflarına ve tarafımızdan belirlenen ölçütlere göre Mart ayında değerlendirmeye alınacak ve alışveriş merkezimiz Ağustos ayında müşterilerini kabul edecek şekilde hazır hale getirilecek.” dedi.

Ayrıca İzgi, yaklaşık 700 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak olan Ereğli Adese AVM’nin, Ereğli’nin sosyal yaşantısı dışında ekonomik canlılığına da büyük katkıda bulunacağını dile getirdi.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com