Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor oyuncu arıyor
2009/01/01 15:27
Konyaspor oyuncu arıyor


Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, olağanüstü kongreye gitme kararının gündemlerinden çıktığını belirterek, yönetim olarak olağanüstü kongre yapmayacaklarını söyledi.

Konyaspor'da yaşanan ekonomik sıkıntının başkanı ve yönetim kurulu üyelerini oldukça sıkıntılı bir duruma düşürdüğünü belirten Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, ''Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Konya'nın ileri gelen kişileriyle bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerin sonunda gündemimize olağanüstü genel kurul kararı girmişti. Fakat daha sonra yaşanan gelişmelerden sonra alınacak olağanüstü kongre kararının Konyaspor'a zarar getireceği konusunda görüş birliğine vardık. Ekonomik anlamda bazı iş adamlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizi bu kararımızdan vazgeçirdi. Şu anda Konyaspor yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı gündemimizden çıkmıştır. Konyaspor yönetimi olağanüstü kongre yapmayacaktır'' dedi.

Konyaspor olarak transfer çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Düzkaya, ''Geçmişte transferde yaşanan hataları yapmamak için çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Doğru transferleri yapmak adına harekete geçtik. Transfer dönemi bir süreç işidir. Bizim takıma 2 ya da 3 oyuncu transfer etme düşüncemiz var. Takımımızın ekonomik yapısını bozmadan gerekli transferleri yapmayı düşünüyoruz. İlk hedefimiz hocamızla birlikte yapacağımız toplantı sonrasında Konyaspor'a doğrudan katkı yapabilecek 2 ya da 3 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz. Şu anda kesin olarak anlaştığımız hiçbir oyuncu yok. Antalya kampımıza eski oyuncumuz Yasin Çelik katıldı. Fakat kendisiyle henüz tam bir anlaşmamız yok. Görüştüğümüz ve transferinde sona yaklaştığımız oyuncular var. Şu anda kulüp olarak istediğimiz oyuncuyu istediğimiz paraya alacak ekonomik yapımız bulunmuyor'' diye konuştu.

Daha önceden yolları ayırma kararı aldıkları Fatih Egedik ve Mustafa Er'in takıma tekrar dönebileceğini söyleyen Mustafa Düzkaya, ''Şener Aşkaroğlu ile ilgili düşüncemizde bir değişiklik yok. Şener ile yollarımızı ayıracağız. Ancak Fatih Egedik ve Mustafa Er konusunda yeniden bir karar vermeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız görüşmeler sonucunda bu konu tam netlik kazanacak'' şeklinde konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com