Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor'da ''Başoda'' çözümsüzlüğü
2009/01/16 10:52
Konyaspor'da ''Başoda'' çözümsüzlüğü


Konyaspor'a sezon başında Sakaryaspor'dan transfer olan Ferdi Başoda, transferindeki belirsizliğin çözülmesini bekliyor.

Devre arası transfer döneminde Konyaspor'un kiralık olarak vermek istediği 26 yaşındaki futbolcu Ferdi Başoda, transferindeki belirsizliğin giderilmesini bekliyor. Takımın Antalya'da kamp yaptığını, fakat kendisinin Konya'da olduğunu ifade eden Ferdi Başoda, ''Konyaspor'un Konya Şekerspor'dan maddi destek alma durumu vardı. Bununla birlikte Konya Şekerspor bana talip oldu. Fakat ben Konya Şekerspor'a gitmek istemediğimi söyledim. Kulübüm de bana gidebilmem için bir bedel getirmemi istedi. Takımların da transferini bitirdiği şu günlerde bunun olması pek mümkün gözükmüyor. Bir futbolcunun hedefi her zaman en yukarıda olmaktır. Ben Bank Asya 1. Lig'den Konyaspor'a geldim. Buradan 2. Lig'e gitmeyi istemedim. Şu an için durumum net değil. Giray Bulak ile görüşmemde bana Konya Şekerspor'a kiralık olarak gitmemin ileriki yıllarda benim için daha iyi olacağını söyledi. Ama dediğim gibi ben geçen sezon Bank Asya 1. Lig'de 14 gol attım. Sonra buraya geldim. Fakat istediğim şansı bulamadım. Ben her zaman işime bakıyorum. Takımın dönmesini bekliyorum. Burada tek başıma tesislerde çalıştım. İkinci yarıda gittiğim takımda hazır olmamı bekleyeceğim. Ben elimden geldiği kadar kendimi hazır tutmaya çalışıyorum'' dedi.

Ferdi Başoda, bu sezon Konyaspor formasıyla ligde 4, Fortis Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 6 maçta oynarken, sahada 312 dakika görev aldı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com