Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İşte Konyaspor'un yeni transferi
2009/01/20 14:18
İşte Konyaspor'un yeni transferi
Konyaspor, yaptığı yeni transferle sezona bomba gibi girmeyi düşünüyor.


Konyaspor, devre arası kamp döneminde denemeye aldığı Norveçli oyuncu Branimir Poljac ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya'nın da hazır bulunduğu imza töreninde Norveçli futbolcu Branimir Poljac, kendisini 2.5 yıllığına Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, imza töreninde yaptığı açıklamada, devre arasındaki ilk transferlerini yaptıklarını belirterek, ''Poljac ile 2.5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Poljac gelecek vaat eden, Konyaspor'a katkıları olabilecek bir oyuncu. İnşallah onun için de bizim için de hayırlı olur. Konyaspor'un yapısına, ekonomisine uygun oyuncuları, eksik gördüğümüz oyuncuları alacağız. 2 ya da 3 oyuncu daha almayı hedefliyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Anlaştığımız oyunculardan bazılarıyla önümüzdeki günlerde imza atacağız. Tabiki lig arifesindeyiz. Bu hafta lig başlıyor. Biz her şeyimizle transferlerden ziyade lige konsantre olmuş durumdayız. İkinci yarının ilk haftasında Ankaraspor ile oynayacağımız maçı kazanarak, lige iyi başlamak istiyoruz. Bu arada da gerekli olan transferleri de yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bu takımın sonuna kadar arkasındayız'' dedi.

Konyaspor'un 24 yaşındaki yeni transferi Branimir Poljac ise, takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu söyleyerek, ''Anlaştığım çok iyi arkadaşlar var. Ama takımda çoğu kişinin İngilizce bilmemesi aramızdaki diyalogu geliştiremedi. En kısa zamanda takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum. Türkiye'ye gelmeden önce Türk takımlarını takip ediyordum. Türkiye'de oynanan futbol bizim orada oynanan futboldan çok daha iyi. Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlar var. Onların Avrupa'da başarılarını gördüm. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gerekirse gol atacağım'' şeklinde konuştu.

Daha sonra Norveçli futbolcu Branimir Poljac, imza töreni sonrası basın mensuplarına Konyaspor bayrağı önünde poz verdi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com