Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor yeni transferleriyle güldü
2009/02/09 14:51
Konyaspor yeni transferleriyle güldü


Ara transfer döneminde 5 futbolcuyu kadrosuna katan Konyaspor, ikinci yarıda başarılı sonuçlar almaya başladı.

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Ankaragücü deplasmanından üç puanla dönen Yeşil - beyazlılar, bu hafta ağırladıkları Beşiktaş'ı da bir puanla gönderdi. Beşiktaş maçında forma giyen yeni transferler Serhat Akın, Ayman, Poljac, Kratochvil ve Bülent Bölükbaşı'nın oyunları beğeni topladı. İkinci yarıda alınan puanlar sayesinde haftalar sonra Konyaspor taraftarlarının yüzü gülmeye başladı.

İkinci yarının ilk Süper Lig'in 17. haftasındaki mücadelesinde deplasmanda Ankaraspor'la karşılaşan Konyaspor, yeni transferlerin takıma henüz uyum sağlayamaması ve bu mücadelede görev almamaları nedeniyle sahadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı. Daha sonda yine Ankara deplasmanına giden Yeşil - beyazlılar, Poljac ve Bülent'in takıma sağladıkları katkı sonucu Ankaragücü karşısında 3-1'lik galibiyet elde etti.

Ligin 19'uncu haftasında kendi seyircisi önünde ligde liderlik mücadelesi veren Beşiktaş'ı konuk eden Konyaspor, yeni transferlerle kurulu bir takımla sahaya çıktı. Yeni oyunculardan Kratochvil, Serhat Akın, Ayman, Poljac ve Bülent'in forma giydiği Konyaspor, Beşiktaş karşısında etkili pozisyonlar buldu. Yeşil - beyazlılar, rakibine az sayıda gol pozisyonu verdi. Takım olarak diri bir görüntü çizen Konyaspor, Serhat Akın'ın hızlı futbolu ve Veysel'in tecrübesi ile rakibine zor anlar yaşattı. Özellikle orta sahada Cihan'ın mücadeleci futbolunu ortaya koyması Konyaspor'un kontrataklar yakalamasında etkili oldu.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Beşiktaş karşısında bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ifade etti. Yeni transferleri de değerlendiren Düzkaya, ilk yarının sonunda eksik bölgeleri gördüklerini ve o doğrultuda oyuncular aldıklarını belirtti.

Takımın son maçta çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Düzkaya, transferlerin takıma tamamen uyum sağlamasından sonra daha iyi sonuçlar alacaklarını söyledi. Konyaspor'un gelecek adına ümit verdiğini belirten Düzkaya, sözlerini şöyle sürdürdü;

''Kratochvil takımımıza ağabeylik yapacak yaşta ve tecrübede biri. Türkiye'de isim yapmış ve alanında en önemli oyunculardan biri. Serhat Akın'ın kalitesini ise zaten tartışmaya gerek yok. Avrupa'da oynamış ve kendini kanıtlamış bir isim. Bu tür futbolcular sadece uyum sıkıntısı çeker. Ancak Serhat Konya'yı çok sevdiğini ve uzun yıllar Konyaspor forması giymek istediğini dile getirdi. Biz de Serhat gibi bir kaliteli oyuncuyu kaybetmek istemeyiz.''


Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com