Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor Denizli'ye hazırlanıyor
2009/02/11 15:33
Konyaspor Denizli'ye hazırlanıyor


Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve koordinasyona yönelik çalışmalar yaptı. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Erdal Kılıçaslan ve Koray İçten katılmazken, Ömer Gündostu, Bülent Bölükbaşı, Serhat Akın ve Caner Altın takımdan ayrı olarak çalıştı.

Tecrübeli futbolcu Celalettin Koçak, ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını belirterek, ''İkinci yarıda puanlar toplayıp ligin altından kurtulmak istiyorduk. Bunu biraz olsun başardık. Ankaragücü ve Beşiktaş karşısında aldığımız puanlar bize moral oldu. Bundan sonra daha zorlu maçlarımız olacak. Alt sıralardan kurtulmak için bunları yapmak zorundayız. İyi çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız'' dedi.
Bu hafta deplasmanda Denizlispor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Celalettin Koçak, ''Çok önemli bir maça çıkacağız. Denizlispor maçı bizim için 6 puan değerinde bir maç olacak. Onlar da alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ama bizi kimsenin durumu ilgilendirmiyor. Umarım iyi bir sonuçla ayrılacağız'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencileri, Konyaspor'un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ni ziyaret etti. Teknik Direktör Giray Bulak ve futbolculardan imza alan minik öğrenciler, antrenman sonrasında saha kenarında oyuncuların da katılımıyla birlikte tezahürat yaparak mutlu bir şekilde tesislerden ayrıldılar.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com