Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

KONYA’NIN GURUR TABLOSU
2005/08/13 15:10
KONYA’NIN GURUR TABLOSU
Selçuklu Belediyesi OKS ve ÖSS’de Türkiye genelinde Konya’dan ilk 1000’e giren öğrencileri ödüllendirdi.

Selçuklu Belediyesi OKS ve ÖSS’de Türkiye genelinde Konya’dan ilk 1000’e giren öğrencileri ödüllendirdi.



2005 ÖSS ve OKS sınavlarında dereceye giren öğrenciler, aileleri, öğretmenleri ve eğitim camiası, Selçuklu Belediyesi tarafından Bera Otelde düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Programda Selçuklu Belediyesi tarafından 127 başarılı öğrenciye altın verildi.

Selçuklu Belediyesi 2005 ÖSS ve OKS sınavlarında Türkiye genelinde ilk 1000’e girme başarısı elde eden öğrenci ve ailelerini Bera Otelde düzenlediği kokteylde bir araya getirdi. Öğrencilerin altınla ödüllendirildiği programa Konya Vali Yardımcısı Nadi Kılıçarslan, Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özer, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve Selçuklu Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler, aileleri ve öğrencilerin eğitim gördüğü dershane yöneticileri de katıldı.
ÖSS ve OKS sınavında derece yapan öğrencilerin tamamının konuk edildiği programda konuşma yapan Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, öğrencilerin elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirtti. Başkan Esen, ''Sizlerin başarısı ile hepimiz gurur duyuyoruz. Özellikle öğretmenleriniz ve ailelerinize teşekkür etmek istiyorum. Aldığınız sonuçlar çok önemli ancak hayatınızın geri kalan kısmında da aynı şekilde başarılı olmanız ve kendinize bir yol çizmeniz gerekiyor. Bu başarılı çizginizi korumak için daha çok çalışmalısınız. Hepinizi bir kez daha kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özer, Konya’nın ÖSS ve OKS sınavlarında yıllardır ciddi başarı sahibi olduğunu belirterek, “Konya olarak bu çizgimizi korumamız çok önemli. Burada tüm öğretmen arkadaşlarıma ve ailelere büyük görev düşmekte. Öğrencilerimizle birlikte daha fazla çalışmamız gerekmektedir. Balzac’ dediği gibi ‘Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerektiği unutulmalıdır.’ Ben tüm öğrencilerimizi kutluyor ve onları ödüllendiren Selçuklu Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.
Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü ise yaptığı konuşmada öğrencileri elde ettikleri başarı nedeniyle kutlarken, Bu başarıların arkasında büyük payı olan öğretmen ve ailelerine de teşekkür etti. Görücü ''Koca bir yıl zorlukla çalıştınız ama ne mutlu sizlere ki bugün bu çalışmanızın karşılığını aldınız. Hepinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Ülkemizin sizler gibi başarılı gençlere ihtiyacı var. Çağa ayak uydurmamız ve yakalamamız için sizlerin çalışmalarına devam etmesi gerekmektedir. Her yıl aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Konya’nın bu başarı seviyesini korumak için öğretmen ve ailelerimiz başta olmak üzere hepimize büyük görev düşüyor. Seviyemizi korumak ve daha iyi bir çizgi yakalamak için daha çok çalışmalıyız. Başarılarınızın devamını diliyorum'' diye konuştu.
Konya Vali Yardımcısı Nadi Kılıçarslan ise yaptığı konuşmada, öğrencilerin sınavlarda elde ettiği başarının kolay olmadığını ifade ederek, “Öncelikle öğrencilerimizin ailelerini sonra öğretmenlerini kutluyorum. Başarılarınızın bundan sonraki hayatınızda da devamını diliyorum. Ayrıca sizleri unutmayan ve böylesine anlamlı bir törenle ödüllendiren Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen’e de teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından ÖSS’de 90 ve OKS’de 37 olmak üzere toplam 127 başarılı öğrenciye Selçuklu Belediyesi tarafından altın ödülü verildi. Öğrencilere ödülleri programa katılan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.


Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Eğitim Haberleri
[:.:]
Konya'ya yeni rektörler
Lokman Koyuncuoğlu
Recep Konuk’da bir öğretmenmiş
Taner Aydın
2016 da ne olacak?
Mustafa Azılıoğlu
Bu kitaplar kaça?-1
Memduh Nihat Ada
İnsan yetiştirmek zor iş
Hakan Bahçeci
Şehitliği Akif ve Çanakkale ruhuyla anlamak
Alev Ayyıldız
Elit Üniversiteler…
Dr.Ali Can
SALI 20:30 KINALI KUZULAR
Nadide Ü.Altıparmak
Yanlış Hatalar Yapıyoruz :)
Dr.Erdinç Yücel
Zamane gençliği
H.Tekin Gökmenoğlu
Ziya Gökalp ve Felsefe Dersleri
Mustafa Kara
DEVLET OLMAK VE GELİŞİM
Abdullah Öksüz
Bu üniversitenin rektörü kim?
Mustafa Tatlısu
ÖSS' ye 6 önemli tavsiye.
Murat Can
Konya'daki Eğitim Başarısı ve YÖK gölgesi
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com