Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Karatay Belediyesi Hiç Durmadı
2005/11/06 11:44
Karatay Belediyesi Hiç Durmadı


Önceki gün Konya’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Karatay Belediyesi’ne bağlı ekipler de kar temizleme çalışmaları ile bayramda da mesai yaptı. Vatandaşların rahat bir bayram ve kış geçirebilmeleri amacıyla alınan tedbirlere ek olarak ekip ve araç sayılarının artırıldığı çalışmalar 24 saat boyunca aralıksız olarak devam etti. Yapılan çalışmalar sonucu ilçe genelinde kapanan yollar açılırken, özellikle trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde de kar temizleme çalışmaları ile yaşanan olumsuzluklara anında müdahale edildi.

Kış mevsiminin iyiden iyiye etkisini göstermeye başladığı bu günlerde Karatay Belediyesi de yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve ilçede yaşayan vatandaşların daha huzurlu bir kış geçirmeleri için almış olduğu tedbirleri artırdı. Önceki gün şehri etkisi altına alan ve vatandaşlara zor anlar yaşatan kar yağışıyla birlikte Karatay Belediyesi’ne bağlı ekipler, alınan kış tedbirlerine ek olarak artırılan ekip ve araçlarla kar temizleme çalışmaları gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı olmasına rağmen 24 saat çalışan ekipler, trafik akışının yoğun olduğu bölgeler öncelikli olmak üzere ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için büyük çaba sarfetti. Gündüz devam eden çalışmalar gece boyunca da aralıksız olarak sürdürüldü.

Olumsuz seyreden hava şartları nedeniyle kendi hazırlamış oldukları çalışma programlarının yanında gün boyunca vatandaşlardan gelen ihbar, istek ve şikayetleri de değerlendirdiklerini kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; “Karataylı hemşehrilerimizin sorunsuz bir kış geçirmeleri için aldığımız önlemlerle, vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Karatay Belediyesi olarak olumsuz geçmesi beklenen kış mevsimine karşı hazır durumdayız. Vatandaşlarımızın yaşanabilecek olumsuzlara karşı mağdur olmamaları için bütün tedbirleri aldık. Başta karla mücadele olmak üzere kışın olumsuz şartlarından dolayı altyapıda ortaya çıkabilecek sorunlara karşı, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve diğer Müdürlüklerden oluşan ekiplerimiz, ani ve yoğun kar yağışı ile olağanüstü durumlarda hemen harekete geçerek müdahale edecek şekilde hazırlanmış durumda. Ekiplerimiz, bayram olmasına rağmen şehre yağan ilk kar ve beraberinde getirdiği sorunlara anında müdahale ederek kış şartlarına ve yaşanabilecek olumsuzluklara hazır olduğunu göstermiştir” dedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız ( Toplam 1 yorum yapılmış )

hakansali [ 2005/11/07 11:25 ]
Uyumaya devam AB'ye girecek ilk şehir.Böyle drenajı ve kar yutma kapasitesi az yollarla görüntü kirliliği yaşamayada devam.Hadi önceki yollar neyse en azından bundan sonraki yapılacak yolları bi önemseyelim yolların bu özelliklerine de önem verelim.

 

:. Yaşam Haberleri
[:.:]
İnsanlığın namusunu kurtaran adam
Lokman Koyuncuoğlu
Davos Krizi; Erdoğan milat attı, Perez yavuz hırsız.
Taner Aydın
Affan Dede'ye para saydım
Mustafa Azılıoğlu
Çokeşliliğe “hayır” mı diyorsunuz?
Mert Aslan
Otur oturduğun yerde
Memduh Nihat Ada
Göçmen Kuştu Kalbim
Hakan Bahçeci
Anlatma Sanatı
Alev Ayyıldız
Boya boya çek
Huriye Karnap
Medyada manipülasyon örneği Ergenekon
Dr.Ali Can
“Biri Şu Kadına Haddini Bildirsin!”
Aydoğan Deveci
Her ıslanan anlamaz!
Semra Hoyraz
Yapboz
Nadide Ü.Altıparmak
“Vefa” Sadece Bir Semtin Adı Değilmiş…
Dr.Erdinç Yücel
Kurtlar Vadisi ‘DERİN’ olmadığı için kaybetti...
Durmuş Atalay
Bereketli, Hareketli, Heyecanlı Temmuz
H.Tekin Gökmenoğlu
Ve ben yazmıyorum
Halil Sağırkaya
2 önemli konu
Mustafa Kara
Cesaretin kaynağı...
Abdullah Öksüz
SABANCI OLSAYDI!
Mustafa Tatlısu
Fıstık’ın yararları…
Murat Can
Çifte kavrulmuş, çifte kutlama
Ahmet Ergan
Sizin cazibe merkeziniz neresi?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com