Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Duvarcı: Birlikten güç doğar
2006/01/17 15:08
Duvarcı: Birlikten güç doğar


Gazeteciler Cemiyeti’ni üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Duvarcı, “Gazeteciler Cemiyeti olarak güzel bir birliktelik oluşturdunuz. Bu Konya’nın menfaatine olacaktır” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeniden belirlenen ve gelecek 2 yıl görev yapacak olan Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gazeteciler Cemiyeti’ni dün de Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, birlik yöneticilerinden Hasan Uzman, Hüseyin Menekşe, Ali Demirkol, Adil Yüknü, Ahmet Yetiş ve Genel Sekreter Mehmet Mutlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden M. Ali Köseoğlu, Mustafa Tatlısu, Çetin Oranlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Bekir Duvarcı birlik beraberlik mesajı verdi. Konya basınından gazetecilerin bir araya gelerek bir birliktelik oluşturmalarının önemli olduğunu vurgu yapan Duvarcı, “Aranızda bir birliktelik oluşturmanız çok güzel bir olay. Bu Konyamızın tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır. Esnaf ve Sanatkârlar Birliği olarak bu oluşan güzel birlikteliğin arkasında olacağız” dedi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’nin Konya basının her zaman yanında olduğuna vurgu yapan Özdemir, “Anadolu basını şu anda zor durumda. Esnaf birliklerimizin ve diğer odaların yardım ve desteklerini bekliyoruz” dedi. Konya’nın başkanları ve diğer kurumlarıyla Türkiye genelinde iyi bir şekilde temsil edildiğine dikkat çeken Sefa Özdemir, “Konya Esnaf Odaları’nda görev yapan başkanlarımız, federasyonlarda da bizi temsil ediyorlar. Çeşitli federasyonlarda başkan yardımcılığı veya üye olarak görev yapan 8 başkanımız var. Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, TOBB’da başkan vekili olarak görev yapıyor. Bu Konya’nın tanıtımı ve haklarının savunulması açısında güzel bir gelişme” diye konuştu.
Diğer taraftan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Cemiyet yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Hançerli, Gazeteciler Cemiyeti’ne ellerinden gelen her türlü desteği verebileceğini belirtti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Yaşam Haberleri
[:.:]
İnsanlığın namusunu kurtaran adam
Lokman Koyuncuoğlu
Davos Krizi; Erdoğan milat attı, Perez yavuz hırsız.
Taner Aydın
Affan Dede'ye para saydım
Mustafa Azılıoğlu
Çokeşliliğe “hayır” mı diyorsunuz?
Mert Aslan
Otur oturduğun yerde
Memduh Nihat Ada
Göçmen Kuştu Kalbim
Hakan Bahçeci
Anlatma Sanatı
Alev Ayyıldız
Boya boya çek
Huriye Karnap
Medyada manipülasyon örneği Ergenekon
Dr.Ali Can
“Biri Şu Kadına Haddini Bildirsin!”
Aydoğan Deveci
Her ıslanan anlamaz!
Semra Hoyraz
Yapboz
Nadide Ü.Altıparmak
“Vefa” Sadece Bir Semtin Adı Değilmiş…
Dr.Erdinç Yücel
Kurtlar Vadisi ‘DERİN’ olmadığı için kaybetti...
Durmuş Atalay
Bereketli, Hareketli, Heyecanlı Temmuz
H.Tekin Gökmenoğlu
Ve ben yazmıyorum
Halil Sağırkaya
2 önemli konu
Mustafa Kara
Cesaretin kaynağı...
Abdullah Öksüz
SABANCI OLSAYDI!
Mustafa Tatlısu
Fıstık’ın yararları…
Murat Can
Çifte kavrulmuş, çifte kutlama
Ahmet Ergan
Sizin cazibe merkeziniz neresi?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com