Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Polat Alemdar Konya'ya yatırım yapıyor
2006/02/15 12:56
Polat Alemdar Konya'ya yatırım yapıyor

''Kurtlar Vadisi''nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın, babası adına Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki Anamas Dağı'nın eteklerinden 10 bin 340 metrekarelik arazi satın aldığı öğrenildi.
Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Kurucuova Beldesi Belediye Başkanı Vedat Sabırlı, ''Polat Alemdar'' rolünü canlandıran Necati Şaşmaz'ın beldelerinin sınırları içinde bulunan Anamas Dağı'nın eteklerindeki Malanda Yaylası'ndan, babası Abdülkadir Şaşmaz adına arazi satın aldığını söyledi.
Beldelerinden 10 bin 340 metrekarelik arazi alan Şaşmaz'ın çok isabetli bir seçim yaptığını, Malanda Yaylası'nın hem orman, hem de Beyşehir Gölü manzarası ile muhteşem bir atmosfere sahip olduğunu ifade eden Sabırlı, ''Alaaddin Keykubat'ın yazlık köşk kalıntılarının yanındaki araziyi satın alan Necati Şaşmaz, artık Kurucuovalı bir hemşehrimizdir. Belediye olarak bu bölgeyi imara açıp yazlık evler yapmayı planlıyoruz. Tüm ünlülerimizi Kurucuova bölgemizdeki bu güzellikleri görmeye ve yaşamaya davet ediyorum'' dedi.
Kurucuovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Can ise görüştükleri Necati Şaşmaz'ın Selçuklu Hükümdarı Alaaddin Keykubat'ın ''Cennet ya burası ya da buranın altındadır'' sözünden etkilendiği için bölgeden arazi aldığını kaydetti.
Bu bölgede Şaşmaz'ın rol alacağı bir dizi çekiminin yapılmasını istediklerini ifade eden Can, ''Ayrıca Şaşmaz'dan araziye ya da yakınlarına turizm yatırımı bekliyoruz. Bölgeye turizm yatırımı yapan kaybetmez'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com