Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

BAŞKAN ESEN  SPORCU VE ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
2004/05/26 15:37
BAŞKAN ESEN SPORCU VE ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Selçuklu Belediyespor Kulübünün başarılı judocusu Beyhan Değirmenardı’nı milli takım kampına gitmeden önce altınla ödüllendirdi. Başkan Esen ayrıca Büyükkoyuncu lisesinin ülke ve dünya çapında derece yapan öğrencilerini de kabul ederek çeşitli hediyeler verdi.





Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Selçuklu Belediyespor Kulübünün Milli Judocusu Beyhan Değirmenardı’nı, Kayseri Milli Takım Kampı seçmelerine gitmeden önce makamında kabul etti.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo takımı sporcusu olan Milli Judocu Beyhan Değirmenardı, Yıldızlar Dünya ikincisi, Uluslararası Nazım Camca Turnuvası birincisi ve Türkiye Liselerarası Şampiyonu olma başarısı göstermişti.
Romanya’da yapılacak olan Uluslararası turnuvalar için Kayseri’de hazırlanacak olan Milli Takım Kampına çağrılan Beyhan Değirmenardı’nı Milli Takım kampına gitmeden önce kabul eden Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, başarılı sporcuyu altınla ödüllendirdi. Başkan Esen, milli sporcu Beyhan Değirmenardı’nın Romanya’daki turnuvadan da başarılı sonuçlarla döneceğine inandığını belirterek başarı diledi.
Beyhan Değirmenardı ise Milli takım kampında turnuvaya en iyi şekilde hazırlanacağını ifade ederek, “Ülkemize, Konya’ya ve Kulübüme madalya ile dönmek istiyorum. Başkanımıza ve Kulüp yöneticilerimize bize verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen ayrıca Uluslararası yarışmalarda dereceye girerek başarılı olan Büyükkoyuncu Lisesi öğrencilerini de kabul etti. BUSEF Ulusal Liselerarası Bilim Proje yarışması Türkiye dördüncüsü olan Hüseyin Erkan, Talha Geredeli, BİTEK Bilişim Teknolojileri Organizasyonu Ulusal Proje Yarışması Türkiye birincisi olan A. Alper Dalkıran, Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatları Türkiye birincisi olan M.Said Mehmetoğlu’nu tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, “Öğrencilerimizin böyle ulusal yarışmalarda derece yapması bizleri oldukça memnun etmektedir. Öğrencilerimizi başarılı çalışmalara ve gayretleri nedeniyle kutluyor, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Eğitim Haberleri
[:.:]
Konya'ya yeni rektörler
Lokman Koyuncuoğlu
Recep Konuk’da bir öğretmenmiş
Taner Aydın
2016 da ne olacak?
Mustafa Azılıoğlu
Bu kitaplar kaça?-1
Memduh Nihat Ada
İnsan yetiştirmek zor iş
Hakan Bahçeci
Şehitliği Akif ve Çanakkale ruhuyla anlamak
Alev Ayyıldız
Elit Üniversiteler…
Dr.Ali Can
SALI 20:30 KINALI KUZULAR
Nadide Ü.Altıparmak
Yanlış Hatalar Yapıyoruz :)
Dr.Erdinç Yücel
Zamane gençliği
H.Tekin Gökmenoğlu
Ziya Gökalp ve Felsefe Dersleri
Mustafa Kara
DEVLET OLMAK VE GELİŞİM
Abdullah Öksüz
Bu üniversitenin rektörü kim?
Mustafa Tatlısu
ÖSS' ye 6 önemli tavsiye.
Murat Can
Konya'daki Eğitim Başarısı ve YÖK gölgesi
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com