Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Duran Çetin’in yedinci kitabı
2006/11/08 13:03
Duran Çetin’in yedinci kitabı

Duran Çetin’in yedinci kitabı yayınlandı:
Sana Bir Müjdem Var
Konyalı yazar Duran Çetin’in, yedinci kitabı olan “Sana Bir Müjdem Var” Beka yayınlarından çıktı. 2000 yılında yayınlanan “Bir Kucak Sevgi” ve “Güller Solmasın” isimli öykü kitaplarıyla yola çıkan yazar son olarak da İstanbul Beka Yayınlarından yedinci kitabı “Sana Bir Müjdem Var” ismiyle çıktı.
Her kesimden insanımızın dertlerini, kültür ve yaşam biçimlerini işleyerek, okuyucuyla bütünleştirme düşüncesiyle öykü ve romanlarını yazmaya ve yayımlamaya devam eden yazar Duran Çetin hayatı her yönüyle yansıttığı eserlerinde, Anadolu’nun sıcacık sesi olma yolundadaki çabalarını sürdürüyor.
Okurken heyecanlanacağınız, üzüleceğiniz, duygulanacağınız; içinde kendinizi bulacağınız, gerçeklerle yüzleşeceğiniz, bazı olaylara gülümseyerek bakmanızı sağlayacak, başka açılardan görebilmenin toplumdaki sıkıntıları bertaraf edebileceğini gösteren gerçeklerden hareketle oluşturduğu Sana Bir Müjdem Var isimli öykü kitabı, yazarın yayımlanmış yedinci eseridir.
Çumra’nın Apasaraycık köyünde 1964 yılında doğan Duran Çetin, orta öğrenimini Çumra’da tamamladı. Üniversite öğrenimini Konya’da tamamlayan Çetin, 1986 yılında başladığı öğretmenliğe hâlen Konya’da devam ediyor. Görüşlerini aldığımız Duran Çetin, Maksadının faydalı olmak olduğunu dile getirerek, kitaplarının yayınlanmasından duyduğu mutluluğu ifade etti. Anadolu’nun kavurucu yazından ve dondurucu kışından daha sımsıcak olan ve yanık bağırlı insanlarından kareler bulacağınız anlamlı, gerçekçi ve çocuksu duyguları paylaşacağınız, gençlik yıllarına döneceğiniz, öyküler bulacağınız “Sana Bir Müjdem Var” isimli öykü kitabı her kesimden insan için eğitici, öğretici ve ders verici öyküler bulunuyor. Çalışmalarının sürdüğünü anlatan Çetin, yeni kitaplara imza atacağını da ilave etti.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com