Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Ödüller sahiplerini buldu
2007/03/18 14:30
Ödüller sahiplerini buldu

Selçuklu Belediyesi, Ribat FM ve Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen ve Adese Avm tarafından desteklenen ilköğretim okullarına yönelik ‘Çanakkale Şiirini Ezbere Okuma yarışması sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Mevlana Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Selçuklu Belediyesi, Ribat FM ve Milli Eğitim Müdürlüğünce Çanakkale Zaferi etkinlikleri çerçevesinde ortaklaşa düzenlenen “Çanakkale Şiiri Ezbere Okuma Yaraşması” sonuçlandı.
Konya’da İlköğretim Okullara arasında düzenlenen yarışmanın ödül töreni Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene Ak Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Büyükakkaşlar, Mustafa Ünaldı, Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Koski Genel Müdürü Ahmet Sorgun ve çok sayıda davetli katıldı.
Yarışmada birinciliği Meram İlköğretim Okulundan Büşra Nur güçlü, ikinciliği Ahmet Acar ilköğretim Okulundan Dilara Coşar ve üçüncülüğü Akçeşme İlköğretim Okulundan Rabia Sümeyra Sarıkaya kazandı.
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Çanakkale Zaferinin tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu kahramanlık öyküsü çocuklarımıza en iyi şekilde öğretilmelidir. Çanakkale’de hepimizin bir yakını ve büyüğü mutlaka şehit olmuştur. Bu nedenle tüm gençlerimizin ve çocuklarımızın bu kahramanlık öyküsü bilmese gerekmektedir. Yarışmamıza katılan öğrencilerimizin hepsine teşekkür ediyorum ve derece alan çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.
Konya Milletvekili Mustafa Ünaldı, Çanakkale Zaferinin tüm çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi şekilde öğretilmesi gerektiğini ifade ederek, “Böyle anlamlı ve güzel bir etkinlik düzenleyen herkese teşekkür ediyor ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, “Tarihi kahramanlıklarla dolu milletimizin bilinen en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi haftasında bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve dereceye giren öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.
Yarışmada ilk üçe giren öğrencilere ve okullarına birer adet bilgisayar, öğretmenlerine de çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca dördüncü olan öğrenciye çeyrek altın ve ilk ona giren yarışmacılara, öğretmenlerine ve okul müdürlerine Çanakkale Gezisi, kol saati ve çeşitli hediyeler verildi
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com