Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

OKS Konya şampiyonları
2007/07/09 15:11
OKS Konya şampiyonları

Sabah Dershanesi ve Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencisi Alper Tahra, OKS Türkiye 5.si, Konya 1.si oldu.
Bu yıl Ortaöğretim Kurumları Sınavı(OKS)'nda Sabah Dershaneleri öğrencisi Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu'ndan Alper Tahra Türkiye 5.si, MF ve TM Konya 1.si, Özel Envar İlköğretim Okulu'ndan Abdülhamit Altunhan Türkiye 14.sü, MF Konya 2.si, TM Konya 3.sü, Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Mert Keten Türkiye 72.si, TM ve MF Konya 5.si, TED Koleji'nden Alper Demir Türkiye 79.su, MF Konya 6.sı, TM Konya 10.su ve Özel Başak İlköğretim Okulu'ndan Selman Sancar Kaya Türkiye 89.su, MF Konya 7.si, TM Konya 6.sı oldu.
Sabah Dershaneleri Genel Müdürlük Binası'nda düzenlenen toplantıyla başarılı olan öğrenciler basına tanıtıldı.
Başarılarıyla ilgili bilgi veren Sabah Dershaneleri Müdürü Tekin Demirel, ''2007 OKS sonuçlarına göre hem bireysel, hem de kitlesel olarak bu yıl da Sabah Dershaneleri’nin öğrencileri Türkiye ve Konya genelinde yüksek başarılar elde etmiştir. ''dedi.
Sabah Dershanelerinin 1986 yılından bu zamana kadar başarılarını kesintisiz olarak devam ettirdiğini belirten Demirel, ''Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük başarılara imza attık. Hem bireysel, hem de kitlesel olarak bu yıl da Sabah Dershaneleri’nin öğrencileri Türkiye ve Konya genelinde yüksek başarılar elde etmiştir. Sabah Dersanelerinde başarı bir gelenektir. 2007 OKS sonuçlarına göre gelenek devam etmiştir. Türkiye’de bir marka olan dershanemiz tecrübeli, özverili öğretmen ve idareci kadrosu, kaliteli dökümanları,sistemli ve kontrollü ders çalıştırma programı, birebir bir rehberlik sistemi, dershane-öğrenci-aile diyaloğu ve dershanemizin eğitime son derece elverişli fiziki koşulları ile bu başarıları elde etmiştir”diye konuştu.
OKS'de Konya'da ilk 100 öğrencinin yaklaşık 55 öğrencisinin Sabah Dersanesi öğrencisi olduğunu belirten Demirel, öğrencilerinin bu başarıları elde etmelerinde emeği geçen başta ailelerine, dersane ve okul öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Eğitim Haberleri
[:.:]
Konya'ya yeni rektörler
Lokman Koyuncuoğlu
Recep Konuk’da bir öğretmenmiş
Taner Aydın
2016 da ne olacak?
Mustafa Azılıoğlu
Bu kitaplar kaça?-1
Memduh Nihat Ada
İnsan yetiştirmek zor iş
Hakan Bahçeci
Şehitliği Akif ve Çanakkale ruhuyla anlamak
Alev Ayyıldız
Elit Üniversiteler…
Dr.Ali Can
SALI 20:30 KINALI KUZULAR
Nadide Ü.Altıparmak
Yanlış Hatalar Yapıyoruz :)
Dr.Erdinç Yücel
Zamane gençliği
H.Tekin Gökmenoğlu
Ziya Gökalp ve Felsefe Dersleri
Mustafa Kara
DEVLET OLMAK VE GELİŞİM
Abdullah Öksüz
Bu üniversitenin rektörü kim?
Mustafa Tatlısu
ÖSS' ye 6 önemli tavsiye.
Murat Can
Konya'daki Eğitim Başarısı ve YÖK gölgesi
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com