Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Recep Konuk Ödüllendirildi
2007/09/23 14:11
Recep Konuk Ödüllendirildi

Ülke tarımının kalkınması amacıyla gerçekleştirdiği tarımsal sanayi yatırımlarıyla Konya Şeker’i sektörün öncüsü konumuna getiren Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Türkiye Ziraatçılar Derneği tarafından ödüllendirildi.
Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin 58. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen ödül töreninde, tarıma ve tarımsal sanayiye katkılarından dolayı başta Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticilerine de ödülleri dağıtıldı.
9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de konuşmacı olarak katıldığı törende, “Tarımsal Sanayi Başarı” ödülü Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’a verildi.
Ülkesine sağladığı katma değer ve yatırımlardan dolayı ödülünü 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in elinden alan Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, başında bulunduğu çiftçi kuruluşu olan Konya Şeker’in başarısının devam ettiğini belirterek, “Konya Şeker’i başarılı kılmak için çalışmalarımız sürecektir. Ülkemizin kalkınması ve tarımla iştigal edenlerin müreffeh bir yaşam sürdürmeleri için Konya Şeker gibi kurum ve kuruluşlara büyük ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Biz bu bilinç ve duygularla tarımsal sanayiye yöneldik ve bunda da büyük başarılar elde ettik” dedi.
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk ve Konya Şeker’in başarısını yakından takip ettiğini, çiftçiye ve köylüye sahip çıkıldığını görmekten dolayı da büyük mutluluk duyduğunu söyleyen 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’u öperek kutladı ve ülkesi ile milletine sahip çıkanları yürekten tebrik ettiğini söyledi.
ATO Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e onur ödülü verilirken, “22 Temmuz seçimlerinde çiftçi tercihlerinin değerlendirilmesi” konulu bir de panel yapıldı.
Panel sonrasında Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk ile Gazeteci Mustafa Balbay, TV Programcısı Oğuz Haksever, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar ve diğer katılımcılara ödülleri verildi.





Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com