Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Ünal Karaman takımı seyretti
2007/09/28 01:49
Ünal Karaman takımı seyretti

Konyaspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, Yeşil-beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı seyretti.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanı seyreden Konyaspor'un yeni teknik direktörü Karaman, memleketinin takımı olan Konyaspor'da göreve başladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Buraya gelişimde karar vermemde memleketim olması ayrı bir önem taşıyor. Yönetimimizle sorunsuz bir şekilde anlaştık. Yarın imzayı atacağım'' dedi.
Takımın ligdeki durumunu değerlendiren Ünal Karaman, ''Konyaspor'un durumu karanlık diye hocasız kalacak değil. Ünal Karaman olmazsa başka bir hoca olur. Zor durumda, farkındayız. Ama bunu biz umutsuzluk olarak görmüyoruz. Takımın durumunu düzelterek ateş ortasından çıkacağız. Öncelikle camiayı tanımamız gerekiyor'' diye konuştu.
Yeni ekibindeki hocaları tanıtan Ünal Karaman, ''Geçmişte Konyaspor forması giymiş Yavuz İncedal var. Zamanında benim Konyaspor forması giydiğim dönemde teknik direktörlük yapan hocamız Ömer Zengin var. Sami Özeroğlu ve kaleci antrenörümüz Alper Boğuşlu hocamız bulunuyor'' ifadelerini kullandı.
Konya insanının spora biraz daha ilgi göstermesi gerektiğini ifade eden Karaman, ''Taraftarımızla paylaşacaklarımız olacak. Spor etkinlikleri olacak. Biz de her zamankinden biraz daha fazla ilgi bekliyoruz. Çünkü bulunduğumuz durumda bu desteğe çok ihtiyacımız var'' dedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com