Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Antremanda Ünal Karaman sesleri
2007/10/05 10:53
Antremanda Ünal Karaman sesleri
Konyaspor İstanbul BB maçını dönüm maçı görüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman gözetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra antrenman yarı sahada yapılan taktik antrenmanıyla devam etti. Antrenmanı sürekli durduran Ünal Karaman, oyunculara sık sık uyarılarda bulundu.
Yeşil-beyazlı file bekçisi Özden Öngün, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, ''7 haftadır şanssızlık ve kısmetsizliklere gidiyor. Ama bundan sonra bu değişecektir. Bu inancı herkes taşıyor. Pazar günü bunu sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet elde etmek istiyoruz. Takım olarak galibiyeti özledik. Onun için bizim için bu maç çok önemli'' dedi.
Takımın başına gelen teknik direktör Ünal Karaman'ı daha önceden futbol hayatından ve milli takımdan tanıdıklarını belirten Öngün, ''Kişilik ve duruşuyla her zaman ön planda olan bir insan. Onu da burada takıma yansıtacağını düşünüyorum. Bu gerçekleşecek olursa başarılı günlerin bizi beklediğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com