Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Fenerbahçe'yi yenersek süpriz olmaz
2007/10/15 15:17
Fenerbahçe'yi yenersek süpriz olmaz

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına dün gece yaptığı antrenmanla başladı.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan bayramların daha da yakınlaşma sağladığını belirterek, ''Yeni teknik heyetimizle yeni bir döneme girdik. Konyaspor camiası da bir beklentiye girdi. İyi bir çalışma ekibiyle beraber yeni dönemde herkese başarılar diliyorum. Konyalı hemşehrilerimizin bizden beklentilerine karşılık vermemiz gerekiyor'' dedi. Daha sonra antrenmana çıkan futbolcular düz koşu ve ısınma ile
başlayarak, açma germe çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmana izinli olan kaptan El Saka, Muhammed Abdullah, Neca Fernandes, Ze Gomes ve Mertol Karatay dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Konyaspor'un Brezilyalı golcü oyuncusu Washington, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk golünü attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Geçen hafta ilk golümü atabilmek için çok çalışmıştım. Arkadaşlarımın sayesinde 2 gol attım. Gol attığım için çok mutluyum. Ama önümüzde zorlu Fenerbahçe maçı var. Bu maçı
kazanabilmek için çok çalışacağız. Hocalarımızın söylediklerini uygulayarak ve taktiksel anlamda çok çalışarak Fenerbahçe maçında galip gelmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
Soğuk havanın kendisini etkilemediğini ifade eden Washinton, ''Daha önce de Japonya'da oynamıştım. Orası da böyle bir havaya sahipti. Benim için sıcak ya da soğuk hava fark etmiyor. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Biraz üşüyorum ama önemli değil'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com