Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor kazanmaya gitti
2007/10/19 12:18
Konyaspor kazanmaya gitti
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takım olarak Fenerbahçe karşısında kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takım olarak Fenerbahçe karşısında kazanmak için oynayacaklarını söyledi.
Konyaspor, cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın Konya'daki hazırlıklarını tamamladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenman öncesi soruları cevaplayan Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe deplasmanından güzel oyun, iyi mücadele ve puan ya da puanlar alacak bir sonuçla dönmek istediklerini belirtti. 3 puan için İstanbul'a gideceklerini kaydeden Karaman, daha önce 2 lig, 2 de özel karşılaşma olmak üzere 4 kez başında çıktığı takımının 5. sınavında Fenerbahçe ile
karşılaşacağını hatırlattı. Karaman, basında yer alan haberlerde sürekli Konyaspor'un bugüne kadar deplasmanda Fenerbahçe'den puan alamadığının anımsatıldığını dile getirerek, ''Artık geçmişle uğraşmanın kimseye bir şey kazandırmadığını anlamak gerekiyor. Bugüne kadar yapılmayan, bundan sonra da olmayacak diye düşünmek yanlış. Biz, takım olarak Fenerbahçe karşısında kazanmak için oynayacağız'' şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun atmosferinin takımı olumsuz etkileyip etkilemeyeceği şeklindeki soruya Karaman, ''Seyirci gelmediği zaman gelmedi diye tepki gösteririz, gelirse de sorun yaparız. Ama biz kesinlikle böyle bir durumdan etkilenmeyeceğiz. O gün Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na gelen hangi takımın taraftarı olursa olsun, amacımız keyifli bir 90 dakika izlettirmek. Bu nedenle taraftar baskısı bizim için söz konusu olmayacak'' cevabını verdi.
Fenerbahçe maçı hazırlıklarının Konya'daki son antrenmanına sakatlıkları süren Mertol Karatay ve Eren Şen katılmazken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma, üç gruba ayrılan futbolcuların 5'e iki top çalışması ve kalelere yapılan şut atışları ile sona erdi.
Yeşil-beyazlı takım, Cuma günü sabah THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a giderek By-O-Tell Otel'de kampa girecek. Konyaspor son çalışmasını yarın saat 17.00'de Fenerbahçe Koleji Paf Takımı Tesisleri'nde yapacak.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com