Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor’a maç öncesi moral
2007/10/27 23:12
Konyaspor’a maç öncesi moral


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sivasspor maçı öncesi Konyasporlu futbolcu ve yöneticileri ziyaret etti.
Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde futbolcu ve yöneticilerle bir araya gelen Başkan Akyürek, Konya'da günübirlik başarılardan ziyade spor ruhunu özümsemiş başarılı bir gelecek için çalışılması gerektiğini belirterek, ''Konya halkı olarak hem hocamızın, hem de yönetimin arkasındayız. Önemli olan ilkeli bir şekilde çalışmaktır. Dürüst olarak çalışıldığında hedefe mutlaka ulaşılacaktır. Yeni teknik heyet, Konya için sporda gelecek vizyonunun oluşmasına fırsat tanıdı. Kendilerine başarılar diliyorum''
dedi. Konyaspor tesislerinin tamamlandığını, yeni stadyum ve spor kompleksi için projeler hazırlandığını kaydeden Başkan Akyürek, gelecek yılların Konya'da spor açısından başarılı olacağını ifade etti.
Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise, Konyaspor'un şehrin markalaşmasına önemli katkı sağladığını dile getirerek, hiçbir sorunu kalmamış, mali yükümlüklerini yerine getirmiş, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp olarak geleceğin takımını oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Devre arasına kadar birçok sorunun çözüleceğini kaydeden Şan, geri kalan maçlarda camia olarak taraftarlarla kenetlenerek tüm sorunların üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi.
Daha sonra Başkan Akyürek, tesisleri gezerek bilgi aldı.
İHA
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com