Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

''Birincilik hedefliyorum''
2007/11/16 10:50
''Birincilik hedefliyorum''

UNESCO'nun 2007 yılını dünyada Mevlana yılı ilan etmesi münasebetiyle Konya'da Kulüplerarası Türkiye Tekvando Şampiyonası düzenledi. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 153 kulüp ve bin 769 sporcu katılıyor.
Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Elçin, UNESCO'nun 2007 yılını Mevlana yılı ilan etmesi nedeniyle Konya'da bu şampiyonayı düzenlediklerini belirterek, ''Tekvando Federasyonu olarak yapılan bu organizasyon bugün başladı ve 4 gün devam edecek. Bu şampiyonaya ülkenin 153 kulübünden bin 769 sporcu iştirak etmektedir. Bugüne kadar salon sporları içerisinde en büyük katılımla yapılan bir organizasyon. Burada sporun sevgi, kardeşliği, barışı ve hoşgörüsüyle Mevlana'nın sevgi, kardeşliği,
barışı ve hoşgörüsünün örtüştüğünü görüyoruz'' dedi. Şampiyonaya katılan Milli sporcu Şeyma Tuncer de, ''Macaristan'da ülkemi temsil ettim ve orada Avrupa ikinciliğini elde ettim. Bu şampiyonada birinci olacağımı umuyorum. Organizasyon çok güzel. 2008 yılındaki hedefim dünya şampiyonu olmak'' diye konuştu.
İHA
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com