Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor Bursa'ya hazır
2007/11/19 22:37
Konyaspor Bursa'ya hazır

Konyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana yurtdışında bulunan Teknik Direktör Ünal Karaman katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmana izinli olan kaleci Oğuzhan, Mertol Karatay, Neca ile salonda çalışan Burak katılmazken, Can Parlayan takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Genç oyuncu Koray İçten, Ankara'da yapılan turnuvanın kendi adına çok iyi geçtiğini belirterek, ''Uzun bir sakatlık döneminden çıktım. Maç eksiğimin olduğunu biliyorum. Onun için en kısa zamanda toparlanmak istiyorum. Bunun için iyi çalışıyorum. Takım içinde en kısa zamanda yerimi almayı umut ediyorum. Forma için iddialıyım. Ankara'da katıldığımız turnuvada eksiklerimizi gördük. Bursaspor maçı öncesinde iyi bir prova oldu bizim için. Bursapor maçına en iyi şekilde hazırlanarak oradan iyi bir sonuçla
dönmek istiyoruz'' dedi.
Bir diğer genç oyuncu Ahmet Devret ise turnuvada forma şansı bulamayan futbolcuların oynadığını söyleyerek, ''Oynadığım maçlarda sahaya iyi futbol yansıttığımı düşünüyorum. Hocamın önümüzdeki zamanda vereceği şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Bunu Ankara'da oynadığım maçlarda da kanıtlamış oldum. Turnuva hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçı için iyi bir hazırlık oldu. Kendi eksiklerimizi görmemizi sağladı'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com