Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Hakan Şükür bırakıyor
2007/11/27 10:27
Hakan Şükür bırakıyor

Türk futbolunun rekortmen golcüsü, hakkında çıkarılan spekülasyonlar nedeniyle kulübünün yıprandığını düşündüğü için Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı

Erhan Telli'nin haberi

Galatasaray'da son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından yıpratıldığını düşünen ve büyük üzüntü yaşayan Hakan Şükür'den, ''Cim-Bom'a veda' kararı geldi. Sarı-kırmızılı ekipteki görevine noktayı koyacak yıldız golcünün, futbolu bırakıp bırakmama konusuna ise performansına göre yine sezon sonunda karar vereceği öğrenildi.
Hakan Şükür'ün çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılma kararını aldıran olaylar adım adım gelişti. Ligin ilk beş haftasında attığı beş golle sezona fırtına gibi başlayan ve Metin Oktay'ın, ligin en çok gol atan oyuncusu rekorunu kıran, Milli Takım'da da eski günlerine dönen Hakan Şükür'ün, sakatlığıyla birlikte forma giyememeye başladığı dönemde çıkartılan dedikodular ve Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan kadro dışı kalma olayına çok üzüldüğü bildirildi.

Destek kararı çıktı
Gazetelerdeki spekülasyonlar üzerine, geçen hafta toplanan yönetim kurulu, önce Hakan Şükür sorununu masaya yatırdı. Polat'ın bu toplantıda, Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet veren Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar mukavelesi bulunduğunu hatırlatarak, medyadaki haberlerin aksine aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını, golcü oyuncunun zamanı geldiğinde formasına yakışır şekilde jübilesini yaparak bırakması gerektiğini söylediği belirtildi. Yönetimin tüm üyelerinin de aynı fikri ifade ettikleri toplantıda Hakan Şükür'e destek olunması gerektiği kararı çıktı.
Trabzonspor maçı öncesinde yakın çevresine konuşan Adnan Polat'ın, ocakta yapılacağı iddia edilen operasyonun aksine Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyeceğini söylediği vurgulandı.
Ancak, yönetimde bu gelişmeler yaşanırken, hakkında çıkan haberlerden son derece rahatsızlık duyan Hakan Şükür şok kararını aldı. Kral'ın, kendisi üzerinden kulübün yıpratılmaya çalışılmasını engellemek için sezon sonunda Galatasaray'la yollarını ayırmaya karar verdiği bildirildi. Kaptan'ın kadro dışı kaldığı Beşiktaş maçı sonrasında Alman hoca tarafından da yalanlanan 'Feldkamp'la küs' iddialarının sürdürülmesine bir anlam veremediği, bu durumun da takıma zarar verdiğini düşündüğü ifade edildi.
Trabzon deplasmanına sakatlığı nedeniyle gitmeyen, ancak takımın motivasyonunun bozulmaması için bu kararını arkadaşlarından saklayan Hakan Şükür'ün, önümüzdeki günlerde ayrılık kararını önce yönetimle ardından da kamuoyuyla paylaşacağı bildirildi.

Milli Takım bekleyişi
Galatasaray'dan sözleşmesinin bitiş tarihi olan sezon sonunda ayrılacak Şükür'ün, futbolu bırakıp bırakmama konusunu ise Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finallerini de düşünerek, bu dönemde açıklayacağı bildirildi. Milli Takım'a finallerde veda etmek isteyen efsane golcünün, Galatasaray'a da 8. şampiyonluk kupasını da kaldırarak ve taraftarlarına teşekkür ederek veda etmek istediği bildirildi.

Milliyet
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com