Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Üniversite koleje ders verdi
2007/12/01 10:03
Üniversite koleje ders verdi

Beko Basketbol Ligi'nin 9. haftasında Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, kendi evinde CASA Ted Kolejliler'i 91-87 mağlup etti. Maçın en skorer ismi 30 sayıyla Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nden Farley oldu.
Karşılışmaya hızlı başlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Farley, Carter ve Umut'un sayılarıyla 9 sayılık bir seri yakalayarak skoru 13-3 yaptı. Kalan dakikalarda hücumda ve defansta etkili oyun sergileyen Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, farkı artırarak ilk periyodu 16 sayıyla 26-10 önde kapattı.
Etkili oyununu ikinci periyotta da sürdüren Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Carter'ın da etkili oyunuyla oyunun son bölümlerinde yine 9 sayılık bir seri yakaladı. Berent ve Shilds ile farkı kapatma çalışmalarına girmeye çalışan CASA Ted Kolejliler, ikinci periyodu da 47-29 mağlup kapattı.
Maçın üçüncü periyodunda biraz daha toparlanan CASA Ted Kolejliler Dobie'nin etkili oyunuyla farkı 3 sayıya kadar indirerek skoru 54-51 yaptı. Karşılıklı sayılarla geçen kalan dakikalarda Mutu Akü Selçuk Üniversitesi oyunun kontrolünü elinden bırakmayarak üçüncü periyodu da 73-65 önde tamamladı.
Karşılaşmanın son periyodunda ise oyuna hızlı başlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi oyununun başında Braswell'in sayılarıyla farkı 10 sayıya çıkararak skoru 75-65 yaptı. İki takım adına çekişmeli bir mücadeleye sahne olan kalan dakikalarda Dobie'nin etkili oyunuyla farkı kapatmaya çalışan CASA Ted Kolejliler, Farley'in sayılarına engel olamadı. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi salondan 10 sayı farkla 97-87 galip ayrıldı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com