Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Hüsametin Bey çok yakışır
2007/12/01 23:02
Hüsametin Bey çok yakışır

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, eski siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk'un Demokrat Parti'nin başına getirilmek istenmesiyle ilgili olarak, ''Yaşı 80'e gelmiş Cindoruk'tan medet umar hale geldiler. Ben bunu duyuncaya kadar 'Ha belki bir şeyler olabilir' diyordum ama bunu duyduktan sonra artık bu işin bittiğine kesin kez inandım'' dedi.

AK Parti Salihli Gençlik Kolları 2. Olağan Genel Kurulu'na katılan Arınç, burada yaptığı konuşmada gençliğin heyecanına, dinamizmine, çalışkanlığına, gayretine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 22 Temmuz seçimlerinde Manisa'daki oy oranını yüzde 40 oranında arttırdığını belirten Arınç, dürüst siyaset yaptıklarını, birilerinin oyunu almak için ona hoş görünüp arkasından aldatmadıklarını kaydetti.

Seçimler öncesinde ANAVAVATAN ve Doğru Yol Partisi'nin birleşmesi konusunda da değinen Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Demokrat Parti'nin bugün içinde bulunduğu hazin duruma bakın. Bu parti büyük kongresini yapacaktı, yapamadı.

Niçin? Genel Başkanlığı verecek birisini bulamadılar da onun için. Neredeyse gazetelere ilan verip (Ya Allah aşkına şu partiye birisi genel başkan olsun) diyeceklerdi. Sanıyorum geçtiğimiz haftalarda kongre yapması lazımdı, ama yapamadı. Düşmez kalkmaz bir Allah. Bakın bugün ne durumdalar biliyor musunuz? Yaşı 80'e gelmiş Cindoruk'tan medet umar hale geldiler.

Ben bunu duyuncaya kadar (ha belki bir şeyler olabilir) diyordum ama bunu duyduktan sonra artık bu işin bittiğine kesin kez inandım. Cindoruk gibi birisi Demokrat Parti'nin başına geçecek öyle mi? Yani birilerinin 'El fatiha' dediğini duyar gibiyim. Çünkü bu insan hiçbir zaman kendisi olmadı. Hep başkalarının çantasını taşıdı ve emanetçi oldu.''

-SINIRDIŞI OPERASYON-

Hükümetin terör konusunda tedbirler aldığını da dile getiren Arınç, ''Başbakanımız önceki gün yaptığı konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gerekli talimatı vererek 'terörü bitirin' demiştir. Bunun güzel sonuçlarını da yakında alacağız. Artık şehitlerimizin acısını, yakınlarının gözyaşlarını duymayalım'' diye konuştu. Arınç, daha sonra Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AA
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Politika Haberleri
[:.:]
Aslan Korkmaz gelirken, Tuzcuoğlu giderken…
Lokman Koyuncuoğlu
Ekonomi, Aktütün, ve Ergenekon
Taner Aydın
Yönetmek ve yönetilmek üzerine
Mustafa Azılıoğlu
Demirel: Eski Siyasetin Büyük Mavrası…
Mert Aslan
Sarhoştan yağ çıkarmak
Memduh Nihat Ada
Karamsar da değiliz ama…
Hakan Bahçeci
Kapatma davasının kapattıkları
Alev Ayyıldız
Nakaratı 24 Nisan 1915
Huriye Karnap
Toplumsallaşmak büyük bir değerdir
Dr.Ali Can
YEREL SEÇİM ve ADAYLAR
Aydoğan Deveci
2016 yılında Türkiye Süper Güç olacak
Nadide Ü.Altıparmak
Uzaya Füze Atıldı da Başörtüsüne mi Takıldı !?
Dr.Erdinç Yücel
Büyük Birlik AKP de Gerçekleşti
H.Tekin Gökmenoğlu
Hani söylemesi ayıp
Halil Sağırkaya
Birinci tehdit
Mustafa Kara
HAYATIN DALGASI
Abdullah Öksüz
Siyasetin patozları
Mustafa Tatlısu
Yaşasın Hıristiyan Muhafazakârlar.
Murat Can
Kimsenin görmediği,söylemediği
Ahmet Ergan
KONYA 2007’YE HAZIR DEĞİL
Nurettin Bay
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com